❤ Hemma igen ❤

Detta har varit en ganska omtumlande dag. I onsdags var vi hos våra advokater som vi fått för att överklaga socialens  tvångsomhändertagande av Izabella. Jag och mannen har sedan dessa dagar bråkat diskuterat och skrikit på varandra i princip. För att jag trodde att rätten skulle stå på deras sida och låta henne bo kvar där hon var. Men idag kom domslutet att Izabella skulle hem i omedelbar verkan.
Okej….jag stod på Willys och höll på att handla när socialsekreteraren ringde och då jag inte hörde mobilen så messade hon mig att jag skulle ringa upp henne för det var jätteviktigt. Efter ca 5 minuter fick jag tag på henne. Men innan dess hann jag tänka att shit de kommer hämta Xander också.
När jag pratade med henne så fick jag reda på att domstolen rivit upp deras akuta omhändertagande och de hade gått på vårt spår. Så himla skönt. Sekreteraren berättade att Izabella kommer hem idag och jag bara va?
Hon berättade att de skulle köra och hämta Izabella om en stund och de skulle vara hemma hos oss runt sex tiden eller något. 4 timmar sa hon i  alla fall. Okej…jag visste inte vad jag skulle säga så okej var det enda jag sa haha.
Helt darrig gick jag och fixade alla saker som jag skulle ha till maten. Antar att jag glömde hälften.
När jag kom hem berättade jag för mannen och han blev lika ställd som mig.
Började i alla fall att plocka undan här och innan de kom mejlade jag MKB om att de ska komma upp nästa vecka.

Inte så jättebra bild men idag spelar det ingen roll.
Hon är hemma och det är det viktigaste.
Ja vi kommer ju behöva ha den där familjebehandlaren i vårt hem så det får bli som det blir.
Kommer bli intensiva veckor men jag kommer fortsätta planera att få jobb så  att jag kan lämna honom.
Men ja nu tar jag en dag i sänder och kommer njuta av att ha min dotter hemma igen efter en veckas äventyr.
Visst att hon hade det bra där men hemma är alltid bäst.
Nej du lillmatte nu försvinner du aldrig mer. Jag ligger på dina skor bara så du vet.

Nu är det snart dags för sängen. Jag är helt slut efter denna dagen.
Den har varit sjukt intensiv. Denna vecka sökte jag till medicinsk sekreterare utbildningen som börjar i augusti. Får se om jag kommer in på den.

Arrivderci ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *