10 År Av Saknad!

Fuck Cancer… I går var det tio år sedan min fina barndomsvän valde att gå till änglarna jag minns den dagen som i går jag satt i soffan medans min dotter som då var ett år lekte på golvet framför mig när jag fick beskedet från vår vän Jenny som sa att hon hade somnat in. Jag brast ut i tårar även om jag visste att min vän inte hade långt kvar så kändes det så hårt inte du inte min vackra vän det fick inte vara sant men det var det. Evelina kom gåendes emot mig hon förstod inte vad som hänt och söt som hon är försökte trösta sin mamma. Jag vet inte vad jag hade tagit mig till om hon inte varit med mig den dagen min dotter hjälpte mig genom min sorg att få hålla henne medans jag vet hur mycket min vän ville hålla sina två barn fick mig att inse hur skört livet verkligen är och att man måste ta vara på all tid vi har här tillsammans med våra nära och kära men framförallt inte missa en sekund av barnens uppväxt som jag vet att min vän hade velat vara med tillsammans med hennes barn. Hennes största rädsla var att inte få finnas för sin dotter genom tonåren som hon själv hade upplevt som jobbig men jag kan säga idag och jag hoppas hon lyssnar eller ser för sig själv att hennes dotter är en fantastisk tonårsflicka som är en kopia av sin mor och jag tror hennes mamma är den del av det hon har övervakat henne som en hök bara sån min barndomsvän var hon hade koll på läget det kan jag lova.

Du är evigt saknad min vän men jag är så tacksam för alla skratt, allt bus, alla tårar vi haft tillsammans och de läxor du har lärt mig efter din död… Jag bär dig föralltid i mitt hjärta du var unik på alla sätt finns ingen som du och jag hoppas de däruppe tar väl hand om dig annars får de med mig att göra när vi ses igen <3

Du Älskade röda rosor så den här är för dig 

All4One, The Rose du vet och jag vet <3

Ett svar på ”10 År Av Saknad!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *