2 advent och kusinträff


“När andra ljuset brinner är snart Lucia här.
Hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär”
Andra advent idag och den är slut om några timmar.
Imorgon fyller jag och Xander år. Han kom på min födelsedag för 16 år sedan. Var beräknad den 16 december men bestämde sig att komma 10 dagar tidigare.
Dessutom visste vi inte om det var en pojke eller flicka det höll han hemligt fram tills han kom.

Igår hade vi kusinjul. Det har vi haft i drygt 4 år som en tradition för de kusiner som inte firar jul med oss.
Det blev inställt förra året då det var coronatider och likaså julen blev inställd. Detta året firar vi hos mina föräldrar – jag och barnen.
Detta året kommer jag att träffa alla mina kusiner under julen men det var en trevlig kväll hos min syster.

Födelsedagspresent från min lillasyster. Hon tyckte jag behövde lite lyx.

Blev ju julklappsleken också. Min systerdotter tyckte det var så orättvist att jag inte fick en present så hon gav mig en av hennes och min systers. En liten mjölkvisp till cappuccinon. Inte för jag har användning till den men det är tanken som räknas.

Izabella vann detta i barnens julklappsspel.
Hon hade tur den här gången. Alla barn hade så klart peket när tiden var slut.
Till middag blev det hämtmat som det alltid blir och det var en trevlig kväll.
Kom väl hem runt halv elva tiden varpå jag öppnade min mejl när jag lagt mig och fick reda på att jag blivit erbjuden en visning av lägenhet och det har jag försökt i flera år, men med skulder hos kronofogden är det inte speciellt lätt. Mannen vet inte om det och han kommer ju inte heller vara med på visningen då han jobbar och den är tidigt på morgonen, redan 8.20 så vi får se hur den ser ut. Tror dock inte jag får den men trevligt att titta ändå.
Kommer ju så klart söka vidare och få lägenhet som inte ligger så långt borta.
Izabella skulle behöva ta bussen till skolan och behöva byta på Hyllie. Det blir bara jobbigt.
Så närmre skolan vill vi bo.
Men det ska bli spännande även om jag inte får den.
Sökte även jobb på McDonalds i Lödde och i Malmö idag men det är inga jobb jag vill ha egentligen.
Nej dags att fodra katterna och sen läsa och dags för sängen.

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *