Karl Lagerfeld fantasy world party… När Nina Senise och Roger Morgan bjuder in till fest som den här gången var i Karl Lagerfelds ära så lämnar man festen med ett leende de kan verkligen ordna en trevlig afton. Vi började eftermiddagen med mingel och bubbel som sen gick över till ett fint tal från Nina och Roger som välkomnade oss alla med en massa kärlek och därefter avnjöt vi en härlig afternoon tea tillsammans och vi fick även se vår vän Albert Albinssons fantastiska konst som prydde salongen vi satt i med bland annat ikonen själv Karl Lagerfeld och Coco Chanel.  Jag personligen älskar Albins konst så håll koll när han har sitt nästa vernissage det vill ni inte missa.

Jag är även så glad över bordet jag satt vid vi hade så trevligt och så glad över alla nya människor jag träffade under kvällen alla inspirerade mig på något vis och jag ser redan framemot nästa tillställning som Roger och Nina anordnar ni två ska ha ett stort tack ni är så fina båda två och ni ger så mycket av er själva, jag ger kvällen tio av tio <3

En eftermiddag och kväll i min smak se så fina alla var kvällen till ära 

Tack Cawa Media för fina bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *