Allt jag vill är att bli klar

God eftermiddag bloggen
Så var det söndag igen och vi går in i en helt ny orörd vecka imorgon.
Denna vecka har varit helt okej för barnen i skolan och jag var med och lämnade av Xander i måndags.
Åkte en tur ut till Nova och kollade upp jackor till honom då han växt ur sin jacka. Men jag hittade ingen. Får väl åka ut till Jägersro och Stadium outlet och kolla jacka där till honom.
Denna veckan var verkligen värsta höstveckan. Skolan började och hösten kom som ett brev med posten.

Denna tog jag när jag skulle ner till universitetet i tisdags efter jag lämnat Izabella.
Hennes skolstart gick också bra i tisdags. Detta året fick de skåp till både skorna och sitt material.
Helt galet att hon börjat femman.

I måndags mejlade jag min lärare eller rättare sagt ansvarige för VFUn och frågade om det fanns någon möjlighet att få göra om VFUkurs I – V men tyvärr så går det inte.  Det jag kan göra är min VFU IV och klarar jag inte den nu i november så kommer jag att behöva söka in på nytt och DÅ får jag göra alla VFUtillfällen utspritt på 7 terminer. Och det har jag verkligen inte tid med. Så i fredags mejlade jag VFUorganisationen och bad dem fixa fram en VFUplats till mig och dumma mig som inte kollade upp förskolechefen innan jag önskade förskola. Jag hade hoppats att få vara på någon av förskolorna på vårt område men förskolechefen är samma kvinna som bad min lärare att ge mig underkänt på min VFU 2017. Hon ville ha en förskollärare som skulle vara redo för anställning hos henne. Problemet var att jag inte ens ville jobba på den förskolan överhuvudtaget utan vill jobba på en förskola närmre hemmet. Jag tycker inte att man först ger någon godkänt och sen underkänt.
Men vi får se var jag hamnar bara det inte är för långt borta. Såg precis att en partnerförskola som MAU har är Izabellas skolas förskola. Inte den som ligger nästan granne med skolan utan en annan förskola.
Där hade jag ju kunnat vara men det är en bit ifrån oss. Men det är ju så klart skolan som bestämmer.
Bara jag får en handledare som inte springer iväg och städar förrådet eller en som åker på semester eller rakt av inte vill ha mig där och handleda mig. Ja vi får se var de bestämmer sig för att placera mig och denna gången ska jag se till att klara det. Jag ska börja läsa igenom häftet och en del böcker. Jag ska visa dem att jag minsann kommer bli klar 2022 med VFUerna.

Jag vill ju bara bli klar med min utbildning.

Nu är det snart dags att börja laga mat. Dags för skola och andra saker imorgon.
Jag ska på intervjuträning för jag har en digital intervju på tisdag och imorgon ska jag prata med Lomma vikariebank.
Bara jag kommer igång med något så är jag nöjd. hade velat vara i vikariebanken här i Malmö men de behöver tydligen inga vikarier just nu.

Vi hörs. Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *