And here we go again…

Dagarna bara springer iväg

Egentligen har jag ingen som helst lust att skriva idag överhuvudtaget. Känner mig helt nere och jag mår inte alls bra i själen. Mycket handlar om Izabella och andra saker.
Just nu känns det som att jag trillar ner i ett stort svart hål utan att komma upp och på det verkar jag lyckats sträcka en muskel eller något i benet för jag har jätteont. Om det inte går över till imorgon hoppar jag föreläsningen och skriver på min paper hemma istället så den kommer igång. Föreläsningen kommer upp på Canvas under dagen.

Alfakassan började så klart klydda med mig och nu får jag igen börja bråka med dem. De fick för sig att jag kommer att studera heltid och visserligen kommer jag göra det denna terminen men då mycket av studierna på universitetet är självstudier har jag ju chansen att jobba också om det är det som krävs. Kan ju alltid skriva upp mig i vikariebanken eller något. Ja vi får väl se vad som händer.
Jag ska kontakta dem imorgon.

Vet inte mer vad ag ska skriva idag har ju inte hänt så värst mycket denna veckan faktiskt. Varit i skolan och haft basgruppsseminarie och sen igår var jag på intervju på en fristående förskola. Men jag tyckte inte det kändes bra överhuvudtaget då jag tyckte att jag fick en del skumma frågor.
Tror inte jag vill jobba där. Har en intervju på onsdagkväll.
Ett föräldraopperativ nere i stan.
Får se hur det känns. Tror inte att jag kommer någonsin att hamna på en lika bra förskola som mitt jobb med en lika bra personalgrupp.

Nästa vecka får vi nog reda på var vi ska vara på våra VFUer och jag är så nyfiken var jag kommer att hamna och jag är så sjukt taggad. Jag ska vara så extremt jobbig denna gången och alla andra VFUperioder så jag klarar dem. Nu jävlar ska jag klara min utbildning.
Nu välkomnar vi en ny vecka med en massa måsten och så.
Jag måste fixa ett möte med socialtjänsten angående dottern och få en massa frågor ställda och de ska ge mig svaren på mina frågor.
I oktober är det dags att göra ytterligare en hemtagningsbegäran för hon ska komma hem innan hon fyller 13 år och dessutom ska hon vara hemma hos oss till julen. De har skött detta så sjukt dåligt.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *