Drömmar är till att förverkligas… I dag pratade jag med min i dag goda vän Anders Albinson vi träffades för första gången när han bjöd in mig till hans utställning på Grand Central hotell här i Stockholm och jag har alltid varit lite nyfiken på honom så jag tackade ödmjukast ja, lite visste jag då att han skulle ha en stor roll i mitt liv. Att jag älskar hans konst det var ett faktum men att få arbeta tillsammans med honom i dag som jag gör inför mitt och Katharinas event är bara så roligt. Jag och Katharina har handplockat alla som ska vara med i eventet då vi anser att Sockholm är fylld av talanger som folk borde få se mer av det är det vårt event handlar om och vi båda var överrens om att vi ville ha Anders med och han tackade glatt ja. Vi har även två andra fantastika konstnärer som ställer ut under kvällen Anna-Therese Eivindsotter och Jonny Westling som vi vill att ni ser mer av och inte bara det vackra opera sångerskan Hedda Popper och vår egna pole prinsessa Malena Malioutina som kom tvåa i lördags i Artistic pole proffesion at Swedish international kommer att visa upp vad hon kan med sin story, poledance på ett lite annorlunda sätt, modevisning och Roger Morgan som värd allt det här under ett och samma tak. Det blir även fler överraskningar när The French Riviera comes to Stockholm den 29 mars på Bergmans. Ett event jag har tänkt på länge och som äntligen blir verklighet tillsammans med min underbara partner Katharina. Jag ser fram emot den här kvällen och det känns så bra. Ett stort tack till alla inblandade som förstår vår vision och för all uppmuntran och fantastik energi ni bidrar med nu gör vi den här kvällen oförglömlig och ni alla ska vara stolta över er själva det är sånna som er som gör Sverige stolt. <3

Evelinas första Event tillsammans med Mamma 

Anders Albinson & Roger Morgan

Min personliga favorit by Anders Albinson 

Roger Morgan

Anna & Katharina Events 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *