Andra advent

Två veckor kvar till julafton och tre veckor till nyårsafton.

När andra ljuset brinner är snart Lucia här.
Hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär.

Har suttit med detta inlägg hela dagen och har skrivit och raderat och skrivit för att sedan radera igen.
Jag vet inte alls längre vad jag ska skriva om för just nu känns allt så himla meningslöst, Att få höra på mötet hos socialtjänsten i onsdags att dottern hellre vill bo kvar i familjehemmet fick mitt hjärta att brista. Ville bara börja gråta där och då. Men jag kan ju säga att i onsdags då jag och Xander fyllde år slutade i tårar för min del.
Allt jag vill är ju att få hem Izabella. Men om inte hon vill så vet jag inte varför jag ska fortsätta att kämpa.
Blir ju bara så himla ledsen kanske en sting av avundsjuka när jag läser hur alla andra lyckas i sina liv (ja de har jobbat jättehårt för att nå dit) medan jag kämpar i motvind. Jag är inte speciellt duktig på att sjunga även om jag älskar det, att jag inte lyckas få ett jobb även om jag är utbildad inom barnomsorgen, att jag inte är speciellt intresserad av smink, inredning, mode. Jag känner mig ganska osynlig.

Blir så himla ledsen när allt går emot mig och jag faller längre och längre ner i en djup grop. Jag har ett dåligt förhållande och kommer inte loss från förhållandet.
Usch vilket gnälligt inlägg men just nu känner jag inte för någonting. Trodde jag skulle kunna tjäna lite pengar via bloggen men icke det heller. Känner inte mig speciellt manad till att längre blogga för jag känner inte att jag blir sedd.
Jaja nu är det i alla fall dags att gå och lägga sig.

Ska lyssna på två föreläsningar imorgon och så ska jag till tandläkaren då jag börjar få ont i  mina tänder. Bara det…jag har inte varit hos tandläkaren på drygt fem år. Dels för den dumma pandemin och för att jag varken haft tid eller råd. Visst hade jag kunnat besöka tandis när jag hade jobb men då hade jag inte tid. Men imorgon är det dags och jag får se hur skadade mina tänder egentligen är. Har i alla fall minst 5 hål och bara det på en sida av käken.
Kan bero också på ytterst lite tandläkarskräck. Gillar inte att borra eller ljudet av det.
Men det ska nog gå bra.
En annan rolig sak som hände i veckan är att Xander klarade teoriprovet till körkort. Nu i veckan ska han köra upp.

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *