Andra advent

Idag är det andra advent och vi räknar ner dagarna till jul

När andra ljuset brinner är snart Lucia här.
Hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär.

Glad andra advent på er trots att den snart är slut.
Det har väl inte hänt så värst mycket denna vecka som har gått.
Jag har fullt upp på jobbet. Det är ganska roligt och barnen kommer med så roliga kommentarer.
Jag fick minsann tillbaka en kommentar i veckan. Brukar be ett barn sitta still då detta är riktigt busig och springer ofta runt varpå jag säger att hen ska sitta vid bordet.
I tisdags var jag uppe och hämtade mer mat till vårt bord och hen säger till mig: Louise du ska inte springa runt du ska sitta ner. Och visar sitta med TAKK(Tecken som stöd). Där fick jag liksom.
Jag älskar mitt jobb och är  så tacksam för att jag har fått chansen att få jobba där och utvecklas att bli en bra pedgog och jag har världens bästa mentor som är VFUlärare som ger mig tips och råd. Hon lyfter det jag behöver bättra för att bli en bra pedagog.
Har väl inte hänt så mycket annars i veckan.
Vet inte vad så mycket mer jag ska skriva.

Helgens bild på Busen. Han har hållit sig väldigt nära denna helgen. Jag vet inte varför.

Är ni redo för en ny vecka?

Veckan som kommer är det dags för mig att fylla år. Men det är inte bara jag som fyller år i veckan utan även Xander så jag köpte present till honom idag.
På fredag ska jag på julbord med jobbet i Lund. Det ska bli trevligt faktiskt. Ska bara lista ut vad jag ska göra i två timmar innan då jag slutar klockan tre.
Sen på lördag ska vi ha kusinjul hos min syster och mannen är inte välkommen dit då vissa saker hänt och då ska även jag och Izabella ha vårt umgänge. Det är viktigt att hon får träffa sina kusiner och mina kusiner med barn.

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *