Anna Events PR & Marketing

Kista Tand Clinic We Love Smiles & Estetik… I onsdags bjöd jag och Arianna in till ett lyckat event på Kista tand clinic We Love Smiles och estetik vad glad vi blev att så många kom. Arianna som är legitimerad sjuksköterska och behandlare utförde behandlingar som prp och Profhilo under kvällen och hon höll även en fantastisk presentation av vad behandlingarna gör för huden.

Prp är även kallad för vampyrbehandling då man tar av sitt egna blod och för in det i en centrifuger som gör att blodet koagulerar sen sprutar man in blodet i huden där det behövs för att få tillbaka lyster, fyllighet och förebygger rynkor man känner skillnad redan efter första behandlingen vi föredrar dock att kalla den för stamcellsbehandling det låter inte lika läskigt och det är det inte heller för att uppnå det bästa resultatet så behöver man fyra behandlingar. Själv har jag gjort dem och jag rekommenderar det varmt.

Jag fick även min första behandling av Profhilo för en vecka sedan så där har jag en gång kvar man gör två behandlingar där man sprutar in ren kollagen i huden på fem olika punkter också en behandling jag gott rekommenderar då vi alla vet vad som försvinner först i vår hud och gör den slapp det är just kollagen så det behöver vi verkligen med tiden, förtio som jag är nu kände jag att det var dags att fylla på….

På torsdag finns vi på Salong Tin Tin i Täby vem vet vi kanske ses där… Det kommer också bli ett spännande event…

Vill ni boka behandlingar som Prp, Profhilo, Botox, Fillers mm så ska ni besöka Arianna på Kista tand clinic We Loves smiles & Estetik, hon är så duktig och hon vet vad hon gör… Den bästa enligt mig så stolt att få jobba med henne…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *