Ännu en söndag snart till ända

Jag har varit på sådant dåligt humör idag och nu är jag bara ledsen och arg på min så kallade man.
Vi kommer ju ha förhandlingar i förvaltningsrätten nästa vecka och vi ska skriva bemötande på utredningen. 26 jäkla sidor med upprepningar från socialen.
Det har som vanligt varit bråk och tjafs i mellan oss och jag önskar just idag att han inte behöver komma hem imorgon. Han kan vara någon annanstans så jag slipper honom.
Vi ska stå enade tillsammans för att dottern inte ska behöva bo i en annan familj  men jag tänker definitivt inte fortsätta bo med honom sedan för jag orkar inte det längre.
Ingen av barnen vill att vi ska bo tillsammans men tyvärr så tycker mannen inte att man ska splittra på en familj. Men i mina ögon är det så att om man inte kan leva tillsammans så ska man inte vara ihop för det skadar bara alla inblandade.

Men tyvärr förstår han inte det och det är synd.

Började skriva ett annat inlägg men som vanligt så fick jag inte sitta ner i lugn och ro och göra det för jag måste jämt se mig bak när han är hemma. Jag vill ha något ifred från honom. Enligt han så ska man berätta allt för varandra i ett förhållande/ när man är gift. Men det tycker inte jag vissa saker måste man få hålla för sig själv.
Jag får inte reda på allt som han tänker och tycker och jag bryr mig inte.
Har bloggat här i snart ett år och jag tycker om att blogga men jag tycker det är jobbigt att försöka blogga varje dag och dessutom vet jag inte riktigt vad folk vill läsa om. Men jag ska skriva ett inlägg om de sociala myndigheterna om hur sjukt det är hur mycket makt de egentligen har. Och att de som myndighet sätter en diagnos på mig. Och utövar makt mot föräldrar. Personligen tycker jag inte att tjejer som inte har barn ska jobba som utredare inom barn och familjeenheten. Om jag nu råkar trampa någon på tårna så ber jag om ursäkt men i 18 år har de sociala myndigheterna haft en hetsjakt på vår familj.
Mer om det i ett annat inlägg.
På onsdag ska jag och Izabella till våra advokater och prata och gå igenom utredningen. Jag på förmiddagen och Izabella på eftermiddagen efter skolan. Vi ska se till att vinna över soc så jag kan få ha min dotter hemma.

Men nu ska jag gå och göra mig klar för sängen. Har två visningar imorgon. Fick tyvärr tacka nej till den visningen som jag skulle på nästa tisdag för det är samma tid som den där förbannade förhandlingen.
Visst det kommer fler visningar men jag vill ju hitta den perfekta lägenheten till mig och mina barn. Ja jag har planer att lämna honom och efter allt detta är över så kommer jag även JOanmäla dessa tjejer med allt de ljugit ihop i utredningen. De har begått grova tjänstefel och det tycker även många på dotterns skola.
Ber om ursäkt om argt inlägg men just nu känns som att allt är emot mig.

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *