Ännu en vecka har gått

Näst sista veckan innan semestern

Imorgon är sista veckan innan jag har semester.
Denna vecka har vi fixat med att städa och fixa på förskolan inför den nya terminen. Jag tvättade alla duploklossar i lekrummet och lite andra saker som skulle tvättas. Alla utklädningskläder skulle också fixas, kuddfodral och filtar skulle tvättas.

Det fick ligga och torka över natten och under dagen. Var mer än det här.
Denna vecka hade vi bara 9 barn på förskolan nästa vecka blir det bara 6 stycken och jag öppnar 3 dagar och stänger 2 dagar.
På fredag slutar jag klockan 15 då checkar jag ut och stänger av klockan för 4 veckor framåt och tar semester för att sen återvända en dag – den 14 augusti.
Tycker veckan som kommer kan gå snabbt. det är faktiskt tråkigare att ha mindre barn än fler barn. Tiden går så sakta.

Fruktfat som en av kollegorna gjorde till barnen i fredags.
Det är solrosor som blommar.

Fredagens middag då tåget hem var supersent och jag var tvungen att hoppa av på centralen just för att tåget inte gick vidare. Blev pizza. Kebabpizza special tydligen men jag beställde bara en kebabpizza utan en massa grönsaker. Inte den godaste men den gick och äta.

Idag har jag bara tvättat och fixat garderoben där Xander har sina kläder. Ska se om mannen kan sätta upp benen på hans säng i veckan eller till helgen i alla fall.
Snart dags att lägga sig för en ny vecka imorgon. Sista veckan innan semester. Måtte den gå snabbt.

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *