Ännu en vecka över

Söndag igen och snart en ny vecka

Veck 7 imorgon jisses vad det går snabbt. Vecka 8 ska jag passa Charlie min systers familjs hund. Min syster ska på semester och fira hennes svärmor som fyller år. Jag ska vara där en hel vecka som jag berättat innan och då ska Izabella också vara där i några dagar.

Fina Izabella och Charlie.

I tisdags hade Xander mönstring men han kom inte med.
På måndags kvällen ringde en arbetsgivare och ville träffa mig för intervju i onsdags. En förskola i Lomma. En tjänst fram till juni. Men det är inte ens lönt att jag påbörjar den tjänsten om jag nu ska ut på VFU i april. Hinner typ jobba en månad innan det är dags. Det är inte schyst att börja där.

Vårtecken i onsdags.

Vintern återkom i fredags.

Men nu ska jag  göra mig klar för sängen. Får i princip skriva tyst för mannen har i princip börjat hänga på mig nästan hela tiden. Vill inte att han ska läsa.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *