Är nog på väg in i klimakteriet

Jag har precis kommit hem från stan då det hände en sak mellan mig och mannen idag men det kommer jag inte att gå in på jag behövde bara komma bort ett tag.

Jag tror att jag har kommit in i klimakteriet då jag har alla symptom på det. Jo man kan komma in i ett så kallat preklimaterie. Det heter säkert något annat. Jag blir inte yngre direkt.
Och inte blev jag skonad från munsår denna sommaren heller. Jag var ute på promenad i onsdags också på grund av mannen utan att smörja in mina läppar och solen tog rätt bra.  Gör samma misstag varje gång.

Köpte denna och ska testa. Det är som ett lypsyl.

Jag tror det är dags att fundera kraftigt på att lämna honom. Men det skulle nog äventyra hemtagningsutredningen. Men jag ska inte behöva smyga runt som på äggskal när jag är hemma.
Tacka universum att jag ska börja provjobba imorgon och jag hoppas denna månaden går bra för jag måste verkligen ha ett jobb så jag kommer bort från honom. Det är en av de saker som stoppar mig. Men jag får nog redan så smått börja packa ihop saker och sånt så det inte är kvar så mycket. Jag börjar planera för att sklija mig. Vet dock inte om jag fortfarande måste ha betänketid när Izabella är placerad.

I veckan pratade jag också med min advokat då vi fått tiden till att träffa de sociala myndigheterna för att diskutera och bli utfrågade som vanligt om vad som har blivit bättre i vår hemsituation. Jag vill ju att Izabella ska komma hem till mig. Ja jag tänker inte skriva mer om det.Vi får helt enkelt se hur det går.

Bild tagen från Ribban en av Malmös stränder. Vid riktigt klart väder kan man se Köpenhamn.

Öresundsbron. Länken till Danmark och resten av Europa.

I helgen har jag sett tre filmer 2 skräckfilmer. The conjuring. The devil make me do it om paret Warren som har dockan Annabelle. Nu har båda personerna gått bort. Den andra filmen var  The Exorcist. Men det var bara dålig. Tredje filmen var Lady bird om en tonåring som verkligen gjorde uppror. Den var tråkig.

Får väl se de andra tre nästa vecka eller något.

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *