Åter en söndag

Hej bloggen
Imorgon går vi in i sista veckan av oktober och natten mot söndag är det åter dags att ställa om klockorna.
Trams menar min pappa.
Så idag är det söndag och vi har kalasat i dagarna 2. Min lillasyster fyllde 30 år igår och vi var hos mina föräldrar och firade henne. Fick även träffa hennes pojkvän.
Blev sent i natt vi kom hem och idag var det dags för kalas nummer 2 med släkten. Alltså så trevligt att få träffa sina kusiner igen. Sist vi träffades var julafton 2019 sen kom pandemin och man kunde inte träffas alls. Jo vi sågs förra året på min mosters begravning men det var ju en sorgens dag. Känns så konstigt att hon inte kommer vara med oss detta året på julafton. Det kommer kännas tomt för det känns fortfarande tomt att mormor inte är med oss varje år. Men jag vet att de är med oss ändå fast de inte syns.

Hela nästa vecka ska jag och Izabella avsluta vår inskolning och nästa vecka ska hon vara med i klassrummet i varje ämne så hon vet vad som ska göras. Det är viktigt att hon lösgör sig från mig och jag ska se till att få anpassad skolgång till henne från och med vecka 45. Men hon vill ju inte gå hem själv utan vill hellre vara på fritids fram tills jag kommer och hämtar henne så det blir att skriva in henne på fritids i en månad eller rättare sagt fram till jul.
På tisdag är det dags för VFUlärardag och det sker digitalt så jag får antingen hoppa det eller prata med skolan om jag kan sitta någonstans och ha det. Går bra i ett grupprum för på något sätt måste jag lösa det.
Men jag ville bara kika in och säga hej som jag gör varje söndag.

Arrivderci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *