Att åka igenom hela Sverige med bilen

Sverige är ett vackert land och ingeting är vackrare än den svenska sommaren.

Det finns så mycket att se i vårt underbara land både sommar och vinter. Har du barn kan du besöka Astrid Lindgrens värld som heter Junibacken. Du kommer då även kunna gå in i Pippi Långstrumps villa som heter Villa Ville Kulla. Där kan du se att man har klistrat fast stekpanna i taket dvs inomhustaket. Det ser verkligen spännande ut och är supertrevligt att se.

Alla barn älskar Junibacken för på slutet får man åka ett tåg igenom hela landskapet som då tillhör själva sagorna som Astrid Lindgren har skrivit.

För att kunna åka igenom hela Sverige med bilen krävs också att bilen ska vara i bra kondition. Dvs det ska finnas bensin så det räcker och att bilen helst ska vara hel och ren. Får du ändå problem med bilen på vägen eller strax innan ni ger er ut så har ni alltid Cupra Tyresö ni kan vända er till med er bil.

Restaurangen på Junibacken

Det kan vara lite väl dyrt att äta på Junibacken därför ta med er varm choklad och lite smörgåsar till era barn. För då kan ni i varje fall handla mer inne i förbutiken till Junibacken. Har du bara ett barn så har du råd med allt säkert. Har du två eller fler så ska du nog tänka dig för innan du går in i den dyra restaurangen. Detta ligger i Djurgården som är den dyraste plats i hela Sverige därav de höga priserna. Visste ni förresten om att den som äger Junibacken är samma person som spelade storebrodern i Bröderna Lejonhjärta. Samt att när den invigdes var både Astrid Lindgren på plats och kronprinsessan Victoria. Kronprinsessan fick då i gåva dockan Pippi Långstrump som även finns att köpa i förbutiken och även den är tyvärr väldigt dyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *