Firat farsdag

Bästa bloggportal är blogbiz bloggportal

bästa bloggportal
Vill du verkligen tjäna pengar på din blogg och letar efter bästa bloggportalen så blogga på blogbiz.

Grattis på farsdagen käre far  Tack för allt du gör för mig & barnen. Vi älskar dig så mycket ”Mannen som tog med mig till boxningshallen när jag var sju år sen var jag fast. Han som visade mig hur viktigt träning är” Tacksam varje dag. Nu kan du blogga på den bästa bloggportalen någonsin.

Boxning och blogga om boxning

Boxning är en kampsport där två personer tävlar i styrka, snabbhet, reflexer (tajming och känsla), uthållighet och vilja.

Domare övervakar sporten och bloggarna som bloggar

Sporten övervakas av en domare i ronder som varar tre minuter.

Amatörboxning

Amatörboxning är en olympisk sport och en fast gren i de flesta internationella sporttävlingar. Sporten har även ett eget världsmästerskap. Detta till skillnad från professionell boxning, som i många sammanhang inte är tillåten.

Träningen och träningsbloggare på bästa bloggportalen

Boxercise (från engelskans boxing och exercise) är boxning i träningsform där man jobbar parvis med handskar och pads. I träningen görs inga slag mot personerna. Bästa bloggportalen är blogbiz

 

Historik om bästa bloggportal

Boxning kommer från den antika Grekland. Boxning är något kul att se på och vi brukar gå på boxning ganska ofta. Som yngre så såg man ofta boxning på tv men numera ser vi det live. Sedan brukar vi också diskutera olika sorters bloggportaler för att veta vilken som passar oss bäst. Jag bloggar på blogbiz bloggportal och känner att det passar mig bäst. Vilken bloggportal föredrar du att blogga på?

Romarrikets fall och bästa bloggportalen 

Efter romarrikets fall föll boxningen ur modet i Europa men återuppstod i England i början av 1700-talet och kom därefter att spridas även till kolonierna i det som senare blev USA. Ekologisk kaffe 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *