Sköna Söndag

I dag tar jag med Evelina på bio jag är ingen bio människa men det är hon och då jag missade Mama Mia premiären så tänkte vi gå och se den på bio i kväll istället vi har hört att den ska vara bra bättre än den första filmen så det blir spännande.

Sista filmen jag såg var i somras när Whitney Houston hade premiär som Alexander Erwik bjöd in till en riktigt sorglig dokumentär film som handlade om hennes liv från när hon var barn fram till slutet så otroligt gripande ser ni den så rekomenderar jag näsdukar i alla fall om ni är lika blödig som mig. Vilken fantastisk gåva vilken röst hon föddes med men vilken press kvinnan levde under. Hemskt att se hur girig ens familj kan bli när någon börjar tjäna stora pengar personen som bär på talangen glöms bort och blir som ett verktyg en pengar ko nä det var hemskt att se jag led så med Whitneys mamma. Hennes röst kommer alltid leva vidare som den stjärnan hon var men det är så trist att Whitney lämnade livet så tidigt på grund av droger och olycka jag älskade verkligen den kvinnan och hon har genom hennes musik bjudit på så många härliga minnen och glädje genom åren och det tackar vi för.

En sann diva…

Tack Alexander Erwik för en gripande kväll

Här med bästa Peter Johansson som var min date under kvällen 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *