Hannah Gerner

I morgon åker jag och den här härliga kloka och vackra kvinnan till mitt första blogg event tillsammans med Delacay i Uppsala det ska bli otroligt spännande jag vill lära mig allt inom blogg världen och det ska bli så trevligt att få träffa alla bloggare som jag just nu bara följer. Hannah bloggar i dag på Maqt så hon vet mer om hur blogg världen funkar än vad jag gör så jag är glad att hon följer med. Hannah jobbar som legitimerad barnmorska och skriver mycket kring kvinnors hälsa och om kvinnors rättigheter men inte bara om det hon skriver även i sin blogg om politik och om andra stora ämnen så har ni inte besökt hennes blogg hannahgerner.maqt.se så gör gärna det ni kommer inte bli besvikna.

Nu är det dags för mig att säga God Natt jag är redo för en ny lärorik dag imorgon…

Vänner Som Inspirerar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *