Bloggevent i Uppsala

Blogg Event

Mitt första blogg event blev precis som jag hade tänkt mig mycket intressant och trevligt det var så roligt att äntligen få träffa alla, dagen bestod av ett inspirerande möte som handlade om vår utveckling och framtid som bloggare det var mycket jag inte visste så för mig som är ny var det väldigt lärorikt det känns som jag kommer att trivas här.

Jag träffade även på Minette som bloggar på Maqt men som jag hopppas kommer över till oss  både hon och Hannah bloggar där nu men jag tror att de snart kommer att hamna här också de är två av de få bloggare som jag själv följer så in och läs deras bloggar om ni inte redan har gjort det.

Samanfattningsvis så är jag väldigt nöjd över dagen som även bestod av god hälsosam mat från Mitas Mat och givande samtal med de andra bloggarna och en massa skratt precis vad jag behövde.

Tusen tack , Anne och Emma för ett härligt blogg event 

En dag på Uppsala

4 svar på ”Bloggevent i Uppsala”

    1. Thank you so much i´m glad to hear that 🙂 More to come so just follow. I Whis you a beutiful Saturday / Love Anna

    1. Thank you so much i´m glad to hear that 🙂 More to come so just follow. I Whis you a beutiful Saturday / Love Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *