Förändringarnas år 2019… Man säger att förändringar börjar med håret en ny frisyr eller ny färg och jag funderar på båda jag har varit mörk så länge och sist jag blev blond tappade jag så mycket av mitt egna hår som jag äntligen börjar få tillbaka jag stannade av behandlingen till blond då jag inte orkade vänta på den blonda färgen jag ville ha fråga mig inte varför men nu är jag så sugen igen jag var blond i  så många år kunde inte tänka mig som mörk men jag har trivts jätte bra och det gjorde jag även som blond så funderar nu på att göra håret ljusare då vi går mot ljusare tider men jag kanske inte ska bli så blond som då men ljusare ska det nog få bli. Jag tar alla tips jag kan få jag kommer fylla ut håret med extention som jag har varit utan ett tag nu jag har låtit håret få vila men nu vill jag ha fylligare och lite längre hår igen. Jag älskar förändringar och jag känner att det kommer bli många sånna under 2019 så jag börjar här… Jag letar även efter en bra frisör här i Stockholms city så tips där mottages också jag har kollat upp en som jag är nyfiken på så vi får se om jag går dit…

Spännande 🙂

Vad tycker ni Blond eller Brunett?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *