Livet som hockeymamma

catering uppsala
Efter denna långa dag åkte vi till restaurang kocken och kallskänkan som är catering uppsala. De har god husmanskost bl.a pannkakor som barnen älskade. Vi vuxna åt ärtsoppa med pannkakor hur gott som helst.

 

Livet som hockey mamma restaurang kocken och kallskänkan Uppsala

Till den här tuffa söta pojken är ren lyx. Viktors dröm sen han var fyra år har varit att få bli nya Henrik Lundqvist. Fortsätter han som han gör nu med hans energi & målmedvetenhet. Så kan det bli så han är inte grabben som ger upp. Dessutom så länge han tycker att hockey är roligt så hejar den här mamman på stolt att hockey sen råkar var min favorit sport är ju inget man kan klaga på heller haha… så Go Viktor 💫🥅🏒😎❤️ Bästa maten har du hos Fullerö restaurang kocken och kallskänkan catering uppsala bästa mat.

Vad innebär catering?

Catering består i näringsverksamhet där mat framställ för omedelbar konsumtion på annat ställe än där framställningen sker. Denna tjänst förvärvas för företagsevenemang, bröllop, sociala evenemang etc. Cateringtjänsterna har egen meny och kan även skräddarsys enligt livsmedelspreferenser

Pannkaka till barnen

Pannkaka är dessutom en maträtt som du ska grädda i en pannkakslagg eller stekpanna på spisplattan. Dessutom vissa varianter i en långpanna i ugnen. Standardingredienserna är ägg, vetemjöl och mjölk samt matfett och salt. Pannkakor är dessutom en klar vardagsfavorit! Här är ett enkelt grundrecept på tunna pannkakor. Stek och servera med sylt, grädde, glass eller kvarg. Catering Uppsala med godaste maten någonsin samt även smörgåstårtor.

Gör så här

  • Vispa ut mjölet i hälften av mjölken till en slät smet. Vispa i resterande mjölk, ägg och salt.
  • Låt smeten svälla ca 10 min.
  • Smält smör i en stekpanna och häll ner i smeten. Grädda tunna pannkakor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *