dagarna de går och går

Vad mer kan jag säga. Snart ännu en söndag till ända.

Varför går helgerna så snabbt? Jag hinner ju knappt med någonting känns det som.
Denna helgen har jag tvättat och gått ut med en massa saker till sophuset.
Snart går vi in i en ny spännande vecka det är vecka 8 och alla skolor i Skåne har sportlov vilket betyder att många av barnen med syskon i skolan är lediga. Vi kommer nog få max 16 barn i veckan.
I fredags hade jag bara sådan lust att säga upp mig så jag sökte tre jobb i helgen och jag hoppas att de svarar så jag kan börja jobba i Malmö.
Jag älskar mitt jobb, förskolan, mina kollegor och barnen jag trivs där men just nu så är jag fysiskt ochpsykiskt utmattad och i samband ska jag kriga mot socialtjänsten för att få hem Izabella.
blogg familjeliv
Annars har jag äntligen valt en av låtarna till audition på musikteaterutbildningen.
Det blir “Inte jag” från Chess och nu ska jag bara lära mig texten utantill och melodin i vissa ställen i texten.
Har ju drygt 3 månader kvar att träna på dem. Och det kommer ändå vara en upplevelse att våga gå upp på scen och sjunga framför några lärare. Synd dock att man inte får välja låtar själv. Så fall hade jag nog tagit “Guldet blev till sand” som svensk sång och “Face it alone” som engelska låten.

Mannen tycker dock inte att jag ska göra det men jag har sagt till honom att jag alltid kan tacka nej till platsen om jag kommer in. Jag kommer ju söka till VALprojektet också men jag är inte säker på att jag ill jobba med detta resten av mitt liv. Jag kanske inte är en så bra sångerska, jag har kanske inte så bra sångröst men den är helt okej. Hade jag bara kunnat leva på bloggen hade jag samtidigt kunnat uppfylla mina drömmar. Men då jag inte har tid och ork att blogga dagligen så blir jag aldrig en toppbloggare och vad skulle jag ens skriva om? Min vardag?
Nåja jag ska inte sväva ut för mycket. Ska sjunga några låtar på Smule nu och sen se klart på mitt avsnitt av Stranger things innn läggdags.
I veckan som kommer blir det möte med socialtjänsten. Tänk om jag vunnit några miljoner på lotto. Då hadejag kunnat uppfylla alla mina drömmar. Ha en bra start på veckan.

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *