De placerade henne i jourhem

Jag är helt förstörd.
Idag ringde soc de ville träffa oss akut. Mig, mannen och Izabella.
Först gick hon och jag på en visning på en lägenhet som jag sökt. Blev kär i lägenheten och i utsikten.
Kommer bilder längre ner.
Gick bort till soc och de skulle prata med mig först och sen Izabella.
Det jag fick reda på blev en kalldusch för mig.  De meddelade mig att Izabella inte kommer komma hem med mig idag. De har bestämt idag på morgonen att de kommer placera henne i akutboende i ett familjehem längre upp i Skåne för soc anser att hon inte kan bo hemma just nu. Hon blev ju så klart jätteledsen men hon förstod att det var socialens beslut inte mitt. Jag försökte med näbbar och klor att hon inte skulle iväg idag.
Jag ringde min mamma och hon kom en stund innan Izabella skulle iväg.
Att få ett barn omhändertaget är det värsta en mamma kan gå igenom och även om jag inte tror på en gud så kommer jag att be att allt ska ordna sig. Jag vet i alla fall att jag inte står ensam här utan har min familj i ryggen och att jag nu kommer ta tag i det jag skulle gjort för flera år sedan.
Att lämna honom för att kunna kämpa för att få min dotter tillbaka.
De behövde ju inte se till att hon hamnade uppe så långt. Visst det är säkert bra för henne med miljöombyte.
Men jag ska se till att hon hamnar här nere. Värdinnan på skolan som jag har väldigt bra kontakt med kommer ställa upp som familjehem. Hon har varit det innan och är nog fortfarande med i deras register. Ska höra med dem imorgon och få numret dit som jag kan ge henne.
Imorgon ska vi till soc igen och då ska jag ta med mig kläder och lite annat som de kan ge till henne.
Men jag ska göra allt jag kan för att få hem henne. Om det inte är till mig i början så ska jag ha henne i Malmö så jag kan träffa henne så jag vet att hon är hos någon hon är trygg hos.
Familjen hon bor hos har två hundar och en katt och familjehem för en annan flicka som är 2 år yngre.
Just nu gör det så ont i mitt hjärta så jag inte vet var jag ska ta vägen.

Everything I do I do it for you. Jag lovar min fina dotter. Detta ska inte bli långvarigt.Malmö visar sig inte från sin bästa sida idag. Men här är utsikten från den lägenheten som jag var på visning på idag. Den ligger på 16 våningen och jag blev kär i både lägenhet och utsikt och trots att jag är på åttonde plats så ska jag tacka ja.

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova.

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *