Den här veckan

Så var det söndag igen och jag har ingen som helst lust att blogga idag överhuvudtaget.
Jag känner mig så himla off efter denna veckan. Har en del bekymmer med dottern och skolan och på det så har jag problem med mitt förhållande. Jag är helt slut i själen och har på riktigt tappat livsgnistan.
Så denna veckan var bara blaha.
Inte ens mina appar med musik kan göra mig glad idag eller pigg. Och bara tanken på veckan som kommer att kämpa med dottern till skolan ger mig kallsvettningar. Jag vill bara dra något gammalt över mig och låta 10 år gå så alla barn har flyttat hemifrån. Nej missförstå mig inte fel nu jag älskar mina barn de är mitt allt och utan dem skulle jag för länge sedan ligga på botten. Men en sådan dag som idag så har jag inte ork till någonting. Kan jag ha hamnat i en höstdepp? Jag vet inte men allt känns så jäkla meningslöst. Det går heller inte att prata med varelsen jag är gift med. Om sanningen ska fram så vill jag bara separera från honom för jag har inte ork att vara i ett sådant här förhållande och var börjar man då?
Ingen aning. Det är inte så lätt att gå och det är massor av saker att göra när man ska skiljas/separera.
Han vill ju inte separera men någon kärlek finns inte här mer i mina ögon. han påstår sig att älska mig men jag tror att han är kär i tryggheten. Jag har inte älskat honom på flera år tyvärr men det förstår inte han.
Nä fy vad deppigt inlägg. Jag får ställa mig rak i ryggen och ta tag i saker så jag kan få ett bättre liv.

I veckan var det dags för intervju igen och de grillade mig verkligen.
Vi får väl se vad som händer där. Får besked på fredag.
Dottern var på Glimmingehus med sin klass och det tyckte hon var roligt. De var borta hela dagen.
Det är en av  Nordens bästa bevarade medeltida borg och där finns många spöken.
I Spöktimmen som jag lyssnar på tar de upp just ämnet Glimmingehus och det är avsnitt 54. Hemsökta platser 4.

Ny vecka imorgon och jag hoppas verkligen att det blir en bra vecka för Izabella i skolan.
Kan ju vara så att jag blir inringd och ska jobba och då måste ju hon vara i skolan. Men jag hoppas att jag får tjänsten på förskolan som jag var på intervju nu i onsdags eller blir anställd i Malmös vikariebank.

På återseende nu. Ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *