Det är söndag – igen

Och jag hinner fortfarande inte med och kommer nog inte göra heller.
Imorgon är det sista veckan på detta sommarlovet och barnen jublar…eller kanske inte.
Izabella ser definitivt inte fram emot att börja i skolan igen. Förra terminen och innan dess hade hon ganska mycket frånvaro och hade det jobbigt i skolan och det gick så långt att vi fick skriva kontrakt för henne och alla vuxna på skolan fick reda på hur det skulle vara.  Men nu när alla papper till Cereb är ifyllda så får vi se vad som händer och om det är så att hon har ADD att hon får hjälp med det hon behöver i skolan.

Tagen i början av sommaren efter vi varit på stranden första gången.

Hela nästa vecka ska jag sitta med montessoriarbetet. Gick igenom igår i böcker som jag ska använda vad som ska rättas och skrivas om och saker. Men jag har i alla fall till slutet av september på mig skulle jag tro. Och sen när skolorna börjar igen ska jag ta itu med examensarbetet och skriva lite mer för nu är jag sjukt trött på alla dessa arbeten.

Orkar inte med detta skitet längre.

Fick tillbaka mitt CV och mitt personliga brev blev mer korrekt om man kan säga så och jag har med dessa sökt säkert 10 jobb denna månaden redan, men sen så får vi ju se om de vill kalla mig på intervju. Jag hoppas det och håller tummarna om det. Jag vill ju bara komma ifrån allt detta så som jag har det nu och det kan jag inte göra utan ett jobb för jag vill inte ha ekonomiskt bistånd och dessutom måste jag bli av med alla skulder.
Ja bu har jag inte så jättemycket i skulder…det är ju inte Lyxfällanskulder direkt. Men dom finns där och retar mig. Fick i alla fall till en avbetalning hos ett inkassoföretag och de frös räntan vilket jag tycker är helt fantastiskt, att jag bara behöver betala på summan och inte på räntan. Kommer vara skuldfri hos dem om 13 månader om jag inte får ett jobb. Och får jag ett jobb kan jag överväga att stanna här i vårt förhållande eller bara gå vidare. Det får vi se. Den tiden den sorgen liksom.

Vill avsluta mitt inlägg på en bild av våra fina katter. Egentligen tycker jag det är så svårt att få till bra bilder på svarta katter. De ger inte en rättvis bild.


Vid utfodring. De sitter alltid där.

Busen älskar att sitta på min dator och på tangentbordet. han hittar knappar jag aldrig kommer hitta.
Så störigt ibland att man får starta om datorn.

Nu ska jag sluta babbla och sjunga en trudelutt istället med min app.
På återseende. Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *