Det har gått ytterligare en vecka

Då var det åter igen söndag

Måndag igen imorgon. Helt galet vad dagarna går snabbt. Hoppas ni kom ihåg att ställa om era analoga klockor när ni vaknade imorse. Gick ju in i sommartid inatt och blev bestulna på en timme. Tyckte väl att natten gick snabbt.
Det har väl ändå inte hänt så värst mycket denna vecka.
Jag fick två planeringar att göra. Jag skulle planera bockarna Bruse vilket barnen älskade. Budskapet om att broccoli är bra för blodet snappade tydligen min resurs upp så han gick hem till sin mamma och berättade detta. Så himla gulligt.
Jag vet att efter förra veckan att det går upp och ner med föräldrarna men jag är inte resursmaterial men jag tror att jag kan jobba med det fram till sommaren. Är ju ändå inte så många veckor kvar ändå så trots att jag behöver detta  jobbet.

Igår var det dags för kalas och innan jag blev upphämtad skulle jag köpa ett kort och sen ta ut kontanter till tonåringen som fyllt år. Gick då förbi en outlet affär och såg att de sålde Queen tshirtar så jag svängde in där och köpte den tröjan. Beställde även två nya BHar utan bygel. Jag hatar BHar med bygel men ändå äger jag två.

På kalaset blev det först hamburgare med tillbehör och sen tårta.

Supergott och trevligt som alltid. Tror vi var hemma innan kl.åtta så jag fortsatte kolla på Bones på Disney plus.
Har nog sett allt som han gjort utom Seal team då jag inte gillar actionserier/krigsserier.
Älskade Angel och Bones.

Söndagen har gått till att städa och plocka i sovrummet och lägga in lakan som jag hade vikt igår och handdukar.

Varje gång jag öppnar skåpen där vi har lakan så vill Busen komma upp där. Ibland får han andra gånger inte men idag fick han. Han slutar inte tjata förrän man går och gör något annat.
Fick inte nermonterat Izabellas säng för tiden gick snabbt igen och nu är det kväll.
I veckan var det även Rocka sockarna och eftersom man jobbar på förskola ska man uppmärksamma detta.

En vit och en grå.

Så går vi in i vecka 13 imorgon och det är sista veckan i mars och snart är det påsk. Jag tycker att vårterminen har gått så snabbt hittills.
Nu springer det snart till sommarlovet…alltså det är drygt 11 veckor kvar. Helt galet och så är det en massa lov och röda dagar emellan också.

Om drygt två veckor ska jag köpa ny dator för då kommer skatteåterbärgningen och så ska det sparas  pengar till Xanders student om ett år. Jisses. Max ska på visning på fredag om personen som har blivit skickad som hyresgäst på en lägenhet blir godkänd. Kan inte fatta att min förstfödde lille “Donatello” min fågelunge ska flytta hemifrån inom en månad.

Max några timmar gammal 2003. Och i sommar fyller han 20 år.

På tisdag ska jag på möte med min advokat för om en dryg vecka är det dags för förhandling och jag hoppe verkligen att jag får hem min dotter. Socialtjänsten har ljugit som vanligt. Har mer att berätta men det får bli ett annat inlägg i veckan i så fall.

blogg familjeliv

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *