Mitt Första Inlägg

Det var ett par år sedan jag bloggade sista inlägget jag skrev var på min dåvarande blogg trettipluss och mina barn var fortfarande små jag tyckte det var så roligt då med blogg man hade ju deras vardag sparad bilder från när de växte upp det blev mitt fotoalbum Viktor var inte ens född när jag började med bloggen så hans resa i livet finns verkligen med. Jag minns mitt liv då som perfekt jag hade allt man, två fantastiska barn, underbara vänner ett liv jag aldrig skulle drömma om att lämna jag hade äntligen familjen jag alltid drömt om och att få blogga om det var bara härligt. Den drömmen varade i 9 år sen efter 19 år tillsammans kändes allt bara fel jag kände mig inte hel jag kände att något fattades inom mig och visst jag ljuger om jag säger att under åren tillsammans med min man bara var en dans på rosor det var det inte men vi var en familj det var vi fyra så skulle det ju vara. Jag kan inte sätta fingret på när jag kände att jag började checka ut känslomässigt men jag vet när jag kände att nu måste jag vidare nu får det bära eller brista. Den där känslan av ja ni vet “jag bryr mig inte längre” och helt plötsligt kändes allt så enkelt jag kände mig fri för första gången på väldigt länge jag stängde av och bad om skilsmässa det här var för två år sedan och för en månad sen skickades skilsmässopapperen in så vad är det man säger Rom byggdes inte över en natt men nu är det gjort och processen är i gång så ett nytt kapitlet i mitt liv tillsammans med mina barn Evelina och Viktor har börjat och nu efter några års vila så känner jag mig redo för ett nytt blogg äventyr. 

Jag fick tips om Delacay av en väninna till mig och nu är jag här och det känns riktigt roligt. Jag har nu öppnat mig lite om min bakgrund för er men vem är då jag…

Mitt namn är Anna jag är 40 år och som jag skrev här uppe en stolt två barns mamma till Evelina 10 och Viktor 7 år och som mina nära redan vet finns det inget jag älskar så mycket som att få vara deras mamma och sen en hockey mamma till råga på allt så underbart och det tackar jag min son för han har sin mammas energi och sin pappas tålamod så hockey passar honom utmärkt. Evelina hon är en skön tjej som är betydligt lugnare än sin bror hon är en riktig pyssel tjej så duktig på att rita, teckna så länge hon får skapa så är hon lycklig hon drömmer om att bli konstnär i någon form när hon blir stor inte alls lik mig men vi är trots våra olikheter bästa vänner min dotter är bara 10 år men så klok och rolig att ha omkring sig så oss tre kommer min blogg handla mycket om och min drog så klart gymmet vad jag gillar att spendera min tid där träning och hälsosamt levnadssätt är viktigt för mig man måste förtjäna sitt glas bubbel brukar jag tänka det är en av mina laster det och choklad men vad är livet utan laster vi får inte glömma bort att ingen är helt perfekt så där har ni oss tre. Våra vardagar består av olika saker hela tiden ni kommer att få möta våra vänner följa med oss på events, skolan, yrkeslivet, aktiviteter livet ja en massa bus och kul så följ med oss på den här blogg resan så får ni se för er själva.

Puss på er och sov gott finingar det ska jag göra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *