Di Leva!

När jag var hemma i Gävle för några veckor sedan tog min fina mamma med mig på Di Leva som spelade i Hille kyrka där jag gifte mig 2008. Vilken härlig konsert vilken stämning även lite sorgligt då sist jag var där var på min bröllopsdag och nu på en konsert utan min man det blev en känslo laddad kväll med både skratt och tårar många minnen väcktes till liv men minnen från en lycklig tid i mitt liv som idag inte existerar ett avslut jag tror jag behövde och det visste min vackra mor.

Uppträdandet i sig rekomenderar jag starkt Di Leva rockade Hille Kyrka som aldrig förr… Tusen tack Mamma för att du alltid vet vad din dotter behöver och för att du finns vid min sida under denna resa som har börjat för mig och barnen… Jag älskar dig så mycket <3

Mamma, jag och Di Leva 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *