Disigna och pyssla med barnen

Sponsrat inlägg i samarbet med Fyndiq

Roligt för hela familjen

Den här sommaren har varit helt fantastisk. Det har blivit mycket bad, sol, lekar ute, studsmatta med mera. Sommaren är enkel när det är fint väder, det finns så mycket man kan hitta på. Bara att ta med sig barnen för att äta en glass på stan är roligt.

Vad gör man då när det regnar på sommaren? Det har ju faktiskt inte varit fint väder varje dag även om det nästa känns så. Vi brukar pyssla, spela spel eller titta på tv såklart. Iblan käner man att man vill hitta på någonting nytt och kul för barnen, men man kanske inte alltid orkar dra iväg på en utflykt.

Jag har hittat någonting som var kul för hela familjen! På Fyndiq kan man designa sitt eget mobilskal och det var otroligt roligt att göra! Jag engagerade hela familjen i det och alla som ville fick ett nytt skal. Det tog nästan en hel eftermiddag för att vi hade så svårt att välja bilder, men det blev riktigt fint!

Jag ville såklart ha en bild på hela min familj, men det är inte alltid så lätt att få till. Då fanns det en jättesmart funktion där man kunde göra ett eget collage med bilder, så himla kul!

En annan sakt som var kul var att vi faktiskt gick igenom bilderna på våra telefoner. Hur ofta gör man det? Vi tar mngder med bilder, men tillslut vet man inte ens vilka bilder man har. De är bara i molnet och väntar på att någon ska titta.

Det blev många skratt till bilderna och kul att hela familjen var med. Sånt borde man verkligen göra oftare. Nu kommer mitt mobilskal inte bara ha bilder sedan tidigare, det kommer också att påminna mig om den roliga eftermiddagen vi hade när vi designade skalen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *