Dom fortsätter att jävlas

Jag har inte vetat hur jag ska skriva detta inlägget har raderat och skrivit och raderat så nu försöker vi med tredje gången gillt.
Som jag skrev i förra inlägget så rev ju förvaltningsrätten upp socialens beslut om akut familjehemsplacering. Det är så himla underbart att ha tillbaka sin dotter men ändå så gnager oron i bakgrunden och den där ångesten kommer igen.
Soc har bestämt sig att fortsätta jävlas med oss  och kommer att ansöka om LVU för Izabella för de tycker fortfarande att hon inte kan bo hemma. Min enda lösning till det är ju att jag ska lämna mannen.
Nu kan jag visserligen få hjälp från de sociala myndigheternas ekonomiska sektion men jag ska bara ta mig ork att ringa dem. Det är ju inget jag kan göra när han är vaken för jag vill ha råd och tips innan jag börjar planera något.
Pratade med min advokat idag. Fick en ny. Izabella och mannen fick samma som de hade förra rundan. Jag hoppas verkligen förvaltningsrätten går på vårt spår denna gången också.
Jag kan gå med på åtgärder som soc vill som familjebehandlare och kontaktfamilj men hur ska jag kunna bli en bättre förälder om min dotter inte är hemma hos mig? Enligt soc är jag en dålig mamma.
Idag var jag och barnen hos soc för de ville prata med barnen och Izabella var inne med mig och vi hade ett ganska bra samtal MEN tyvärr så vill vi helt olika. Jag kom i alla fall med förslag om att istället för familjehem (som kommer vara här i Malmö i såna fall) om en kontaktfamilj istället där hon kan åka till två gånger i månaden beroende med vad vi kommer överens om. Hon behöver miljöbyte och det kan hon få i kontaktfamilj istället för att bo i familjehem.

Stranden i sommaren 2021.

Idag pratade jag även med rektorn på Izabellas skola och även han tyckte det var märkligt vad soc gjorde.
Men jag fick också reda på att de från måndag och två veckor framåt kommer Izabella få en resurs. Hon känner henne redan vilket gör det ännu bättre.
Att det skulle behöva gå så långt för att hon inte fick en när  jag bad om det innan. I don´t get it.
Men nu verkar det gå lite bättre här.

På måndag ska jag ner till arbetsförmedlingen och höra vad de kan hjälpa mig med för jag behöver ett jobb helst för flera månader sedan. Ska se om jag kan få hjälp med nystartsjobb och kan jag få det så hoppas jag på jobb inom privat förskola eller inom butik. Jag vill ju jobba inom montessori.
Idag sökte jag även jobb på KFC på Stortorget. Jag tycker om att äta på KFC. Gillar deras hot wings och så har jag sökt sommarjobb på Willys.
Och så är det den där tiden på månaden där räkningar ska betalas och jag har inte någon rätt alls att betala mina skulder för mannens lön för han tycker att det inte är till någon nytta att kasta ut pengar på ingenting. Så på fyra dagar måste jag få ihop 3500 kronor till mitt konto så jag kan betala dessa.
Ibland önskar jag att jag hade samma flyt som många som bloggare har. En massa samarbeten eller att ha ett eget företag. Nä nu är jag bara negativ. Men den ångesten varje månadsslut. Det suger att inte ha ett jobb.
Min högsta dröm är faktiskt att få sjunga….stå på scen och sjunga. Brukar ju sjunga covers på Star maker och har satt ihop ett bildspel på barnen till Everything I do (I do it for you) som jag sjungit in…men då jag inte är riktigt säker på vad som gäller så kan jag tyvärr inte lägga ut  den här.

Stor dröm som jag haft i många år är att få sjunga en duett tillsammans med min största idol
Eros Ramazzotti. Har älskat hans musik sedan gymnasiet 1996 så….

Fick låna en bild från Google då jag har mina från en konsert 2013 på en annan hårddisk.
Men att få stå på scen och sjunga kommer fortfarande vara en dröm.
Jag får helt enkelt fortsätta med mina karaokeappar.
De jag känner säger att jag har en bra röst och att jag sjunger bra. Jag gillar inte min egen röst och jag är amatör och har heller inte råd med sånglektioner.

Nu ska jag sluta babbla.

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *