Drömmen om en stuga

Sponsrat inlägg i samarbete med K3Golv

Jag skulle vilja ha en sommarstuga vid vattnet

 

Nu när sommaren börjar känner man alltid att man vill ha en sommarstuga. Helst vid vattnet så att barnen kan bada.

Om jag hade en stuga skulle jag plantera och inreda mysigt. Jag skulle ha pelargoner som känns väldigt mycket som landet för mig och jag skulle odla allt jag kunde. Bara gå omkring och mysa, gallra och titta på mina ägor. Hur härligt låter inte det?

Inne skulle jag inreda i naturmaterial. Vita väggar eller möjligtvis nån småblommig tapet som känns somrigt och lantligt. Golven på landet gör mycket. Jag skulle vilja ha ett landställe med trägolv. Breda plankor som man kan springa in med sina sommarfötter på. Vilken sommarkänsla!

K3Golv kan man få hjälp med sina golv i sommarstugan, hemma eller på kontoret. Det är definitivt dem jag skulle anlita om jag skulle få min sommarstuga och mitt trägolv med breda plankor.  De har erfarenheten och kunskapen.

Det bästa vore såklart om det redan var ett trägolv i stugan när man köper det. Då kanske det skulle räcka med att slipa golvet och kanske ytbehandla det. Det kan de också ordna på K3Golv. Så om ni har ett trägolv, ni behöver inte alltid lägga nytt golv! Ring och rådfråga proffsen, kan bli superfint bara man slipar.

När allt var klart skulle jag ha en jättestor midsommarfest! Bjuda alla mina vänner, ha en midsommarstång. Bjuda på den klassiska midsommarmaten. Sill, potatis, pajer, köttbullar och prinskorv, så gott!  Självklart avsluta med en stor jordgubbstårta med små svenska flaggor i, det är verkligen tradition på midsommar!

Jag vill välkomna alla in i min stuga. Stå i dörren och ha en fin sommarklänning på mig samt blomkrans i håret. Bjuda på bubbel i fina glas!

Jag fortsätter drömma om en sommarstuga, vad drömmer ni om?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *