Du ska minsann betala tillbaka detta !!

Söndag igen och jag och mannen har knappt sagt mycket till varandra.
Han är fortfarande arg på mig sedan han pratade med de sociala myndigheterna. Plus att han blev arg för att jag har börjat betala av mina skulder och det var ganska mycket pengar. Han sa att han aldrig mer kommer lita på mig och att jag ska betala tillbaka alla pengar.
Har man gemensam kassa så är det väl bådas pengar oavsett vem som drar in dem tycker jag.
4000 kronor ska jag alltså betala tillbaka till hushållskassan och han skiter i om hur jag får tillbaka dem.
Han beter sig som en psykopat. Visst hade jag haft dessa pengar hade jag skaffat dem sen sagt till honom att vi är kvitt och sagt att vårt förhållande är över.
Han vill att vi ska jobba på vårt förhållande men helt ärligt så vill jag inte ha en sådan man som trycker ner mig. Han tycker jag trycker ner honom. I 22 år snart har jag varit med honom och det har varit dåligt sedan ja faktiskt efter 1 år tillsammans. Så mycket elakt han gjort mot mig under åren och jag är fortfarande med honom. Varför? Inte ens jag vet. Många kvinnor som är eller har varit i ett destruktivt förhållande vet nog att man går tillbaka ett antal gånger innan man kan gå för gott. Så har det väl varit för mig också. jag har stannat trots vad jag har gjort mot mig. Och oftast vet man inte varför. Det blir ens normala vardag. Många gånger har jag hört. “Du klarar inte dig utan mig” . “Vem skulle vilja ha en sleten trebarnsmorsa som dig”. Ja han har sagt så men idag är det “Skaffa dig en inkomst för jag vill inte ha en blodsugande parasit på mig”.
Det fick mig att kontakta kriscentrum och sen gå vidare så jag blir fri.

Jag kommer stå rakryggad och komma ut så mycket starkare.

I veckan som kommer är det sista veckan jag är med Izabella på heltid i skolan, vi ska börja dra ner på det veckan därpå för att sedan efter sportlovet ska hon gå dit ensam. Jag ska även börja prata med någon på Kriscentrum  och sen ta det där ifrån. Ska skriva ett utkast till en socialsekreterare som jag haft kontakt med innan. Jag måste få ett liv utan honom för jag är värd ett bättre liv. Jag vill inte ha ytterligare 20 år med honom.
Visst ska man gå skilda vägar om man inte kan komma överens. jag tror att vi kommer bli bättre människor och föräldrar om vi inte bor tillsammans.
Denna veckan har varit sådär.  Mycket bråk och mycket tårar.
Helgen har gått till att kolla på Hem till gården 15 avsnitt och The mentalist. Älskar den serien.
Mejlade även Malmö stad och Förskoleförvaltningen då jag behöver svar om varför de vägrar anställa mig. Malmö stad skulle skicka iväg mejlet till Förskoleförvaltningen så vi får se vad deras svar är. Tycker det är sjukt att jag som är utbildad inte kan få ett jobb.  Det är diskriminering och lägger de inte av kommer jag gå vidare och göra en anmälan till DO. Ska inte jag kunna få ett jobb för att försörja mina barn, för att för en gång skull komma bort från honom. Jag behöver en fast inkomst för att ens kunna lämna honom. Vi får se vad de svarar.

Nu är det dags att rensa lådor och sen gå och lägga sig.

Arrivderci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *