Putsar Guld På Bobbys Hår Studio :)

Hårsalongen som är fylld med guld och glamour och ekologisk kaffe

klart det är min dotters favorit salong här i Stockholm som ägs av min fina vän Bobby Oduncu. Är dessutom inte bara en grym frisör. Även dessutom mannen jag känner med det stora hjärtat. Samt även fantastiskt rolig att umgås med man har aldrig tråkigt med honom. Vi är rätt lika på många sätt vi båda är fyllda med en massa positiva energier. Det visar sig också att vi båda har lätt till skratt och ser alltid livet från den ljusa sidan oavsett situation och motgångar. Ekologisk kaffe

Salongen hos Bobby som älskar ekologisk kaffe och även tesorter

I går när vi kom till salongen så blev Evelina väl omhändertagen av sötaste Emma. Märkte också att hon stor myser varje gång. Säger också  mamma ja vad fick hon göra jo jag fick putsa upp guldet på salongen tillsammans med Bobby. Vi skrattade haha men vad roligt vi hade och vilken skillnad det blev. Salongen är fylld av gulddetaljer, marmor och vita väggar. Rummet har också mörkgröna detaljer som soffa och draperier.  Alltid fräscha blombuketter och inte nog att man sitter skönt i soffan kring alla dessa fina ting. Man blir serverad gott kaffe, godis, bubbel, hälsodrycker och saft.  Jag säger vad finns det inte i Bobbys salong. Framförallt ett bemötande som slår det mesta.  Så värt ett besök jag gillar att det inte känns så svenskt. Bobby han har verkligen satsat på känsla en känsla av amerikansk lyx som passar mig och min dotter i smaken alldeles utmärkt.

Carolina Gynnings energidryck och ekologisk kaffe med touch of mörkrost

Jag fick även smaka Carolina Gynnings nya energidryck från Proibrands hos Bobby. För han hade en hel kyl fylld med drycken och vad god den var.  Inte bara god den är fylld med en massa collagen och koffein som både får oss att glänsa inombords. Drycken som ger en en massa härlig energi.  Precis vad man behöver innan träningen efter en lång dag. Tog med några dryck hem så jag tar med en även i dag på morgonens möten. Nu är jag är på väg till nu en perfekt och lite lyxig start på denna härliga onsdag. Nu ska prova den ni med om ni inte redan har det. Tack Carolina och Bobby för härlig varma dryck och god ekologisk kaffe.

Se bilden längre ner så vet ni vilken dryck jag pratar om.

Tack ännu en gång finaste vän och Emma för att ni tar hand om min dotter med så mycket kärlek.

ekologisk kaffe
Vi har fått smaka på olika kaffesorter och vissa av kaffet är mellanbrygg och vissa mörkrost. Nu ska vi dricka espresso kaffe med smak av hasselnöt. Caffe latte är också något gott.
ekologisk kaffe
Här håller bobby en kopp kaffe i handen som vi har bryggt. Att brygga kaffe har sina fördelar och vi ska nu på kaffeprovning i helgen.
ekologisk kaffe
Här ser olika kartonger med olika kaffesorter med olika sorters bönor som arabica och robusta bönor. Kaffeodnling är något som vi älskar.
ekologisk kaffe
Här brygger bobby kaffe som är nyrostad kaffe som vi alla ska dricka. Det ska bryggas långsamt och sedan ska man torka kaffefläckarna efteråt.
ekologisk kaffe
Kaffe innehåller antioxidaner

 

 

Ett svar på ”Putsar Guld På Bobbys Hår Studio :)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *