Sats… Vad är det man brukar säga man ska älska sitt jobb eller åtminstone gilla det haha… Jag kan säga att jag stor trivs på gymmet just nu och jag blir så glad av alla som kommer till oss på Vasagatan och tränar jag jobbar oftast öppning det innebär 06.00 på morgonen men även då väller det in tränings sugna människor. Man möter så härliga personligheter och alla kommer till oss för en sak som de alla har gemensamt för att må bra för att bygga upp sin kropp bli starkare i kropp och sinne.

Det finns inget ställe som gör mig så glad som på gymmet så har jag alltid känt, min pappa introducerade gymmet för mig när jag var sju år när jag stolt fick följa med honom när vi bodde i Sandviken det kanske låter sjukt men jag älskade doften av alla gymredskap alla svettiga människor som såg så starka ut jag var ju barn och alla var som hulken för mig. Även i dag påminns jag av mina minnen som barn när jag ser andra träna härliga barndomsminnen som jag försöker dela med mig av till mina små änglar. Jag älskar när Evelina och Viktor följer med mig och vi tränar och badar tillsammans vi på Vasagatan har ju pool och jacuzzi också som våra Sats medlemmar får uttnytja perfekt efter ett tungt pass.

Här nere ser ni när finaste Tobias Karlsson från lets dance och hans vän Pontus Spelmans köra ett tungt styrkepass hos oss på Sats Vasagatan och även min kollega Jemmy som visar att vi som jobbar inte ligger på latssidan heller.

Sats Vasagatan <3

https://www.facebook.com/anna.hogstromjonsson.7/videos/525967894901077/?t=2

https://www.facebook.com/anna.hogstrom.33/videos/144310986838786/?t=2

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *