En Kväll På Gymmet!

Med Bästa Elin

Man ska göra det som gör en lycklig och en kväll på gymmet i stället för att gå ut gjorde mig lycklig i dag det är så roligt att hänga med Elin som jobbar i receptionen men som även är min vän man blir så glad i hennes närvaro och inspirerad till att bli bättre när det kommer till kost och träning hon är så duktig på just det sen alla härliga gym medlemmar som man pratar med ja det blir inte en tråkig stund.

Nu är det precis en vecka kvar tills jag och Elin åker till Barcelona tillsammans en resa jag ser fram emot vi kommer ha så kul skönt att åka med någon som även tycker om att röra på sig så vi bokade ett hotell med ett stort fräscht gym men vi tänker även besöka några lokala anläggningar som vi är lite nyfikna på. Så förutom White partyt som jag ska på imorgon så blir det inte mycket alkohol eller onyttigt fram tills vi åker den här veckan har jag varit extremt duktig jag har tänkt på vad jag har stoppat i mig och inte druckigt något bubbel som jag älskar och det känns i kroppen jag känner mig rätt nöjd…

Nu blir det sängen och min bok Opium så mysigt att krypa ner och låta någon annans värld ta över för en stund…

God Natt och Sov Gott finingar Kramar från mig…

SATS

 

0 svar på ”En Kväll På Gymmet!”

 1. Å vad roligt att läsa din blogg och följa med dig lite.
  Det är så härligt med dig, du bjuder verkligen på dig själv! Men så har du alltid varit, Stark!
  Spännande med White party, klänningen var jättefin om
  Det nu blev den.
  Härligt med resa, själv börjar jag jobba på måndag efter 8 veckors semester, va fan tog de vägen liksom??
  Kram kram

  1. Tack finaste du jag såg dina härliga bilder på Instagram så förstår att det tar emot. Jag kommer upp till Gävle efter min resa vi kanske kan få till den där dejten då. Vad glad jag blir att du gillar min blogg 😉 Hälsa familjen och var rädd om er så ses vi snart. Pussar och kramar från mig och barnen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *