Givande Möte

I går efter jag hade varit med Viktor till frisören så hade jag bestämt ett möte med några av mina härliga vänner på ett av våra favorit café Mellqvist som ligger i Vasastan det var så mysigt att sitta och prata med så kloka och ideerika människor som Mita, Hannah och Alex. Vi pratade inte bara om livet utan om framtida projekt och sammarbeten jag blev så inspirerad, jag längtar tills vi ser om våra ideer räcker men om det är något jag har lärt mig de senaste åren så är det att om man inte prövar så får man aldrig veta och det tänker jag inte låta mig stoppas av det är mycket nytt som öppnar sig om man bara vågar och visar att man är mottaglig för det och där är jag nu men det har tagit tid jag har alltid varit duktig på att hjälpa och pusha andra till vad de ska göra men nu är det dags för mig att ta mina egna ord på allvar och göra något av det själv.

Jag tror på att tillsammans är vi stark och det märkte jag tydligt i går när jag satt med mina vänner alla vi arbetar med olika saker Hannah som barnmorska och bloggare, Mita driver sitt eget inom kost och hälsa med sitt Mitas Mat, Alex är doft expert och jag håller på med marknadsföring via sociala medier och nu som bloggare och när vi alla berättade om våra arbetsområden så kläcktes bara där nya ideer så våga ta för er gör det ni drömmer om och sattsa vad har man att förlora man ska göra saker som får en att utvecklas som människa och som gör att man mår bra tänk på hur många timmar i ens liv som bara försvinner annars och för vad så kör omge er av personer som tillför era liv något vare sig det är i yrkeslivet eller privat. Jag säger inte att det kommer vara lätt jag säger att det kommer att vara värt det om man har en plan och tror på iden…

Man måste våga för att vinna… Mitt nya motto för resten av 2018.

Tack Finaste Ni! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *