Energi i kroppen behövs

Ny favorit innan min träning. Carolina Gynnings super goda energidryck som är fylld av collagen & koffein. Två viktiga ingredienser i en dryck. Tack fina Bobby för min första taste 👌🏼😎❤️ @probrandssweden @bobbyoduncu @fit_mom_sweden @carolinagynning

Carolina Gynning

Carolina Gynning föddes i Helsingborg 1978 och bodde sina första år i Höganäs. Hon växte sedan upp med sin familj i Falsterbo. Det hon har berättat är att hon var ett lugnt och ordningsamt barn. Som liten men runt 12-årsåldern förändrades över en natt till en vild tjej. Hon gick estetiska programmet med inriktning bild & form på gymnasiet Spyken i Lund. När hon var 16 år blev hon upptäckt av en modefotograf vid en busshållplats i Falsterbo och vid sidan om gymnasiet gjorde hon sedan diverse modelljobb i Sverige och fick så småningom modelljobb även i städer som Aten, Milano och Paris. Hon bodde och arbetade utomlands under 10 år.

Hon är dotter till konstnären Agneta Gynning. Hennes morfars bror var målaren och textilkonstnären Lars Gynning.

Pro brands

ProBrands lanserar en serie funktionella drycker i samarbete med ikonen Carolina Gynning. Det är en kolsyrad energidryck med kollagen, den är perfekt när man behöver en extra energikick i vardagen, eller om man är ute efter mer ”lyster” då kollagenet påverkar både hud, hår och naglar på ett positivt sätt!

  • 5000 mg kollagen
  • Sockerfri
  • Bra för hår, hud & naglar
  • Vitaminer & mineraler

Påverkar både hud, hår och naglar på ett positivt sätt!

Kollagendrycken är sockerfri, koffein & vitamin berikad, samt innehåller 5000 mg kollagen per burk. Kollagen har även en positiv effekt på brosket och lederna i kroppen. Så Pro Brands Collagen Drink kommer i 2 goda smaker och serveras gärna kall!

Serveringsförslag:
Tag en burk som en god och funktionell törstsläckare, eller när du behöver lite extra energi.

Storlek:
330 ml.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *