Kontorsråtta kallas vi väl för… För ett år sedan kunde jag inte tänka mig att sitta på ett kontor igen jag älskar friheten som entreprenörskapet ger men i dag känner jag att jag har valt rätt jag trivs så bra här på CBRE, men ett tips när man väljer arbetsplats om man är som mig som avskyr att ha någon som bestämmer vad man ska göra så finn ett kontor där man får vara sin egna chef jag behöver den friheten jag föredrar arbetsplatser med eget ansvar där min chef inte lägger sig i så länge allt sköts som det ska de ger den där känslan som vi entreprenörer behöver. Jag kommer inte sluta med mina egna projekt men jag har bestämt mig för att utvecklas det här året så jag kommer att kombinera mitt kontorsjobb med mina sidoprojekt jag ser 2020 som ett arbetsår.

Jag är en arbetsmyra så jag ser framemot vad det här året kan bidra med redan här så har jag skapat nya fina kontakter vem vet vart man är om sex månader den känslan gillar jag utmaningar är jag inte rädd för så jag är både motiverad och exalterad lite som jag känner mig när jag tränar och är på gymmet min morot är mitt slutmål som jag inte kommer att avslöja riktigt än envis som jag är så kommer jag att nå det målet.

Mitt tips är att hitta något som inspirerar dig så pass att du inte låter något eller någon hindra dig från att nå dina mål i livet vi har bara ett liv att leva så gör det exakt som du vill ha det låt inte lathet eller rädsla stå i vägen kör på, bara du kan sätta dina gränser och förvänta dig ingen hjälp från andra vill du något så fixa det själv då kommer du dit du vill ge det lite tid det kommer vara värd mödan du lägger ned jag vet jag har tagit mig så här långt nu ska jag ta mig längre och jag tänker ha kul under tiden just nu är jag tacksam för det här steget som jag har tagit och stolt över mig själv så en klapp på axeln ska jag ha 🙂

Office Vibes

Ett svar på ”Entreprenör VS Kontorsråtta!”
  1. Så glad för din skull❤ Du är så duktig kör hårt du ska se att det vänder åt rätt håll.Älskar dig ❤Puss o kram?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *