Ett litet söndagsinlägg

Mitten av juli och snart går vi in i sista sommarlovsmånaden. Måste få in hemtagningsansökan denna vecka så de får in den och besluta om de ska ta hem henne eller om det ska gå fram till oktober då de ska pröva “fallet” igen.
Bäst att få in det medan de två andra socialutredarna är på semester. Dom har varit så elaka mot oss, så orättvisa. Jag blir bara arg på allt detta.
Imorgon är det i alla fall umgänge med Izabella igen och vi ska ses på Emporia. Nästa vecka – alltså den 25 juli ska jag fråga dem om det är okej att hon kommer ut till mina föräldrar för vi ska fira max då som fyller 19 år och egentligen så borde jag inte be om lov för det är min dotter. Det är mer om de inte gjort upp några planer. Det är ju hennes bror som fyller år och hon ska få träffa sin familj.

Älskade barn. Det gör så ont i hela mig att jag inte får ha dig hemma och att kunna få krama dig när jag vill.
Att en myndighet som tycker att allt vi gör är fel för dig och att de kört över oss totalt och inte berättat vilken “hjälp” där är att få. De har begått tjänstefel i mina ögon och nu ska jag försöka få hem dig.

Om det inte går vägen med hemtagningsutredningen så är mitt sista hopp faktiskt att lämna honom.
I veckan skrev jag ett inlägg men jag raderade det igen. Det var om mina innersta tankar. Jag kommer nog skriva om det då jag måste få ut mina funderingar och så.
Veckan som varit nu har varit intensiv för mig….intervju i måndags där jag fick frågan om jag är berättigad nystarsbidrag. Jag tror jag är det så jag mejlade henne att hon ska skicka in en ansökan till Arbetsförmedlingen om hon är intresserad av att anställa mig.
Men hon har inte återkommit med svar så jag avvaktar lite till.
I tisdags trodde jag att jag skulle träffa min handläggares vikarie på Rusta &matcha men icke det var fel dag, så det var dagen efter jag skulle träffa honom.
Onsdagen gick i ett…först möte på Rusta & matcha, sen intervju klockan tre och en intervju klockan kvart över fem. Ja det var trevligt att gå på intervjuer men de ville ha mina referenser. jag ska mejla till förskolan jag var sist den dagen och berätta att mina referenser inte vill ställa upp mer för de kan inte ge en rättvis bild nu efter 3 år respektive 2 år då jag förmodligen har utvecklats efter jag varit där och kan de sen inte ge mig bra feedback till arbetsgivare så tycker jag inte de är värda att vara mina referenser.  Och om inte det går vägen med nystartsjobb så pratade vi om att min handläggare skulle höra med en förskola som är ägd av samma företag där jag går Rusta & matcha igenom om jag kan göra två månaders praktik där så jag får mina referenser. Men vi får avvakta och se. Jag hoppas faktiskt på nystartsjobb.

Sen har det inte hänt så mycket mer i helgen faktiskt.
Jag har helt tappat livsgnistan på grund av allt som händer i mitt liv just nu. Jag är mentalt utmattad att jag knappt pallar med att göra saker. Jag vill bara bli lämnad i fred. Men jag måste kämpa för att få hem Izabella och för att få ett jobb så jag kan flytta här ifrån. Förhållandet med mannen är en energitjuv. Jag är inte lycklig med mitt liv men jag sitter fast Tror att ett jobb kan ge mig styrkan att bygga upp ett nytt liv.

I helgen började jag se Ghost whisperer som gick på tv4 under tidigt 2000 tal. Jag älskar den serien och jag blir alltid tårögd i slutet av avsnitten. Speciellt när det ä barn som ska över till andra sidan. Den visas på Disney plus. De visar även Mitt så kallade liv med Claire Danes och Jared Leto. Den fick bara en säsong för jag tror den var en flopp. Hoppas de får i Medium. Jag följer faktiskt Allison Dubois på Instagram. Ja det är ju henne och hennes familj Medium handlar om. Barnen heter ju något helt annat i verkligheten och är vuxna nu. Lite (o)intressant fakta.
Men ni vet ju att jag älskar serier om det övernaturliga.

Så vad händer i veckan.
Imorgon dags för umgänge med Izabella och på onsdag ska jag till Trelleborg och fixa id hos polisen.
Fanns inga tider i Malmö. Får se hur veckan utvecklar sig.

Arrividerci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *