Ett snabbt hej

Och det är söndag igen. Jag har haft fullt upp i veckan. jag började läsa igenom mitt examensarbete och ska nu skriva dit fler teorier och tidigare forskning.
Ska ju läsa igenom examinatorns kommentarer ordentligt och skriva så möget blir klart.
Sen har jag ju mitt andra arbete som måste bli klart. Men det blir att skriva på det nu under sommaren som sagt.

Sedan 2016 på våren har jag skrivit detta skitet. Jag hoppas det blir klart nu i höst eller rättare sagt att det blir godkänt så jag kan lägga det bakom mig. Sen är det bara praktikerna kvar. Jag tror inte jag kommer bli anställd förrän examensarbetet är klart. Kommer ju ha 2 praktiker kvar om jag blir godkänd på examensarbetet och då hoppas jag att de vill anställa mig.
Jag ska i alla fall ändra det till lek och kommunikation istället. Men vi får se.

Idag har barnen haft lov i en månad och det är drygt 1 månad kvar av sommarlovet. De stora börjar den 16 augusti och dottern den 17 augusti. jag ska ju följa med Xander första dagen på uppropet eller ja lämna honom där och sen blir det väl några timmar i Lund. Men jag tror han kan ta sig hem själv.
Det är om en månad så vi får se vad som händer.
Ny vecka imorgon. Jag ska försöka blogga lite mer men jag tycker det är sjukt svårt att blogga om saker. Jag är ju inte speciellt modeintresserad, inredningsintresserad eller något annat.
Så jag frågar vad vill ni läsa om?

Nej dags att dricka cappuccino och sen väntar sängen.

Arrividerci ciao/Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *