Ta hand om din hud och dig själv… I går efter jobbet var jag och gjorde mina fransar hos finaste Alaya på Eco Beauty som ligger på Eriksbergsgatan 4  hon är så otroligt duktig jag kan varmt rekommendera henne sen tycker jag det är så skönt jag somnar alltid haha… Efter mitt besök på Eco Beauty gick jag förbi Åhléns och laddade upp mitt badrumsskåp med produkter från Filorga som jag älskar deras ansiktsprodukter jag kan inte leva utan dem och i dag efter jobbet ska jag äntligen få naglarna fixade hos bästa Kelly på Easy Beauty Nails det är en sån vecka nu när allt ska göras. Men vi tjejer älskar piff så jag ska inte klaga 🙂

Nu ska jag in på ett möte så ha en fin tisdag alla fina läsare <3

Filorga & Eco Beauty 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *