Finalmente un nuovo canzone ❤

Som jag har väntat och äntligen förra veckan så släppte han låten…eller det kanske var denna veckan men det spelar ingen roll jag är redan så förälskad i den. Idag kom videon till låten och jag längtar tills albumet kommer i september. Har lyssnat på honom sedan jag gick i gymnasiet. Tror det var i första ring så 1995 nån gång. Den har ett sådan flow. När jag gick till seminariet i morse hade jag denna låten i öronen och tur att jag var ensam (tror jag) så sjöng jag med hela kroppen. Och nu hittade jag den i karaokeversion på Smule.*Lycka*. Nu ska jag bara lära mig texten flytande den är lite svår. Och inte nog med det som vanligt när jag inte har råd så kommer han till Stockholm nästa juli och biljetterna släpptes idag. Kan fundera på varför han aldrig hittar till Malmö vi har också konsertarenor här. Bryan Adams som bor i Canada har hittat till Malmö 2 gånger vad jag vet så någon som bor i Europa skulle väl kunna hitta hit….tycker man. Får väl mejla honom och fråga och be honom komma till Malmö arena dryg 1 km från oss 4 minuter med buss. Efter den låten växlade jag till Queen. Jag har som sagt innan så har jag börjat lyssna på dem igen. De är legender.

Annars idag har det inte hänt så mycket.
Jag och Xander besökte Veberöd och kyrkogården där och vi försöker åka dit en gång om året och sätter blommor på min mormor och morfars grav. Både till min mammas morföräldrar som ligger på samma gravplats. Sen var vi borta på minneslunden också och hälsade på moster som gick bort för 2 år sedan.

Xander valde de rosa rosorna. De var dyra men det var det värt. Han har aldrig träffat min mormor då han låg i magen när hon gick bort. Han har heller inte träffat min farmor hon gick bort när jag var nygravid med honom.

Min gammelmormor och gammelmorfar. Jag fick aldrig träffa dem.

Veberöd kyrka. Den byggdes väl  mitten av 1800 talet.
Tycker den är så vacker. Kyrkor är vackra. Har äldre bilder från Koszalins katolska kyrka som vi besökte 2014 vet inte var de bilderna är tyvärr.

Mina morföräldrar var älskade och jag saknar de varje dag. Ja jag saknar min farmor också. Två dödsfall på fyra månader 2005 var ett mycket tufft år för vår släkt.

Midsommar imorgon. Jag har hört att det ska bli varmt. Första året på länge. 50 år sedan har jag läst var sist det var värmebölja på midsommar. Nu dags för fortsättning av Emmerdale. Sen dags för sängen då jag har huvudvärk deluxe. har varit en lång dag börja med intervju, sen seminarie, kyrkogården för att sen hem och vända och ut igen. Kaos på Emporia och supersena bussar. Slut i rutan.

Arrividerci ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *