Fjärde advent och en rejäl dipp

Så var det fjärde advent och en vecka kvar till jul

När fjärde ljuset brinner vi hämtar julegran.
Och alla barnen räknar dan före dan före dopparedan.

Jag önskar er en trevlig advent och hoppas att söndagen har varit mer snäll mot er än mot mig.
I veckan snackade jag med socialtjänsten angående julen och så klart så kommer Izabella inte att fira här hemma detta året. Det som de sa efter gjorde mig så himla ledsen men det tänker jag inte skriva här med respekt för Izabella. Idag är jag verkligen nere i en djup dipp för ingen vet hur jag mår, ingen i min omgvning vet inte hur jag känner mig. Och trots att de försöker förstå så gör dom inte det.
Visst har jag två barn till med jag låter de ta det slutgiltga beslutet. Sitta hemma hos farmor och farfar eller vara nere med sin släkt i Höllviken. Personligen bryr jag mig inte detta året för jag har inte alla mina barn hemma.
Men jag gerinte upp. Jag kämpar för min dotter.

Har precis duschat dags att förbereda sig för en ny jobbvecka och jag kan ju lugnt säga att jag saknar alla barn och förskolan samt mina kollegor så jag ser fram emot att komma tillbaka – jag hatar att vara sjuk.
Under min ledighet måste jag besöka min kompis också. Helst innan nyår. Får stämma av med henne.
Så gott folk om några timmar kommer vi att träda in i julveckan.
Redo eller inte men det är dags.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *