För 19 år sedan idag…

vid den här tiden låg jag med hemska pinvärkar på förlossningen efter att ha blivit igångsatt på grund av havandeskapsförgiftning och för lite fostervatten.
Max var egentligen beräknad den 8 augusti 2003 men då han hade en avvikelse i njuren så ville de att jag skulle föda tidigare. Jag minns att jag var på kontroll den 21 juli 2003 för att kolla fostervatten och de kom fram till att jag fått havandeskapsförgiftning så de la in mig där och då.
Minns att jag skrämde upp mannen ordentligt. Han trodde jag skulle föda den dagen.
Tyvärr har jag inga bilder på datorn från den tiden. Vår scanner är lite weird.

//Lånad från internet//

Veckan som gått. I måndags var det dags igen för umgänge och vi träffades på Emporia.
Från McDonalds när vi skulle äta. Träffade även på ett annat barn som är placerad hos samma familj som Izabella. Han är ett år äldre än henne.
Men hon tycker han är jättestörig.
Vi kollade på Overhypd och jag köpte en nyckelring på Eleven.
Pratade med familjehemsmamman när de skulle hämta Izabella och hon förstår att jag har det jobbigt.
Izabella berättade att de skulle till Öland idag och stanna i en vecka så det är första gången hon inte är med och firar Max födelsedag.
Hon sa även att hon vill komma hem nästa gång vi har umgänge. Att vi ska vara här hemma. Men det får vi diskutera med de sociala myndigheterna. De tror ju att de skyddar henne från vår miljö men det gör de ju inte. Men sen så ska vi lämna in hemtagningsansökan i veckan och gå inte det vägen så finne det bara en utväg kvar…..något han inte vill höra. Separation och skilsmässa. Då har vi gjort allt som står i vår makt för att få hem henne. Men oavsett vad om hon kommer hem så tänker jag lämna in skilsmässopapperna så vi skiljs på papper och sen ta det där ifrån.
I onsdags var jag i Trelleborg och gjorde idkort. Var där i drygt 20 minuter haha och sen tog jag buss hem igen för jag orkade inte vänta på tåget i en halvtimme.
Beställde Max tårta på Toftanäs där han jobbar för det var meningen att han skulle ta den med hem idag men det blev fixat på ett annat sätt.
Helt galet att Max fyller 19 år imorgon 14.44 kom han till världen med raketfart. Ingen hann med så mannen fick hålla för så barnmorskan kunde byta plats.
Epiduralen tog inte så jag fick syrgas och födde utan bedövning. Den kickade in när eftervärkarna kom igång.
Det är minsann en upplevelse att föda utan smärtstillande.

Arrividerci ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *