Förhandling och visst ska man våga följa sina drömmar?

I tisdags hade vi förhandlingen

Ja vad mer kan jag säga om det allas våra advokater tyckte att socialtjänsten gjort grova fel. Dotterns advokat benämde att det har blivit en stor klyfta mellan henne (dottern då) och hennes familj och att socialtjänsten har sett till att det blivit så.
Så nu väntar vi på beslutet och jag hoppas att Occhi och Amico, mina talismaner hjälper mig så dottern kommer hem.

Hon kommer att få gå kvar på skolan som jag säkert har nämnt. Inte en chans att jag kommer låta henne gå kvar på skolan som hon gick på innan hon blev placerad. Om jag så ska ta ledigt en eller två dagar för att hon ska bli säker med tåg och buss kommer jag definitivt att göra det. Allt för min dotter. Rdning har hon också börjat på och jag kommer låta henne fortsätta med det också för det är något hon tycker är jätteroligt.
Alltså den lyckan i hennes ögon. I går travade de över kavalettibommar. vad jag saknar att rida. Är så stolt över henne.

Jag och Alexa på hopptävling 1994. Jag kom femma.
Slutade rida för att det blev så tråkigt att bara rida runt och runt varje gång. Inget nytt lärde man sig.

Igår satt jag och lekte lite med tanken att söka in till musikteater på en folkhögskola utanför Vellinge.
Jag älskar ju att sjunga och det hade varit häftigt att faktiskt spela teater också.
Anmälan öppnar på onsdag och sen tänkte ja…nej jag har inte modet att göra en sådan sak. Man ska göra prov i sång och i monolog och de låtar som de har i provet har jag aldrig hört. Antar att det är från musikaler och de musikalerna har jag aldrig sett eller varit intresserad av att se. Och sen skulle jag förmodligen inte komma in heller och jag skulle inte ha råd att ens gå den utbildningen. Och jag skulle nog heller inte passa in bland tjejer och killar som är drygt 20 år yngre än mig för antagligen finns det inga som är i min ålder där. Dessutom skulle mannen få dåndimpen och ja det finns säkert massor av saker som är en nackdel.
Men säger man inte att man ska följa sina drömmar? Kanske kan jag söka in…för skoj skull? Är jag för gammal eller är jag bara blyg och hatar när folk tittar på mig? Skulle jag klara uttagningsproven tro?
Ska man skicka in en ansökan på onsdag. Vad har jag att förlora?

Kanske om den utbildningen hade funnits när jag gick på den skolan 1998 hade jag kanske valt den.
Jag hade faktiskt huvudrollen i en av våra pjäser på högstadiet. Vi gjorde en egen vesion av “En doft av honung”.
blogg familjeliv

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *