Första oktober

Det är första söndagen i oktober, andra höstmånaden


Men vilket väder vi har haft hela september. Helt galet.
Denna vecka lider snart mot sitt slut och imorgon är det dags för skola igen. Först föreläsning och sen på eftermiddagen är det dags för basgruppsseminarie där vi ska prata förmodligen om våra dagar på VFUn,
Min förskola ligger i Hjärup och jag trivdes bra där. Tyckte dock det bara var jobbigt att ta sig ut dessa tre dagar. Vilket gjorde att jag kom försent första dagen. Ja jag var i tid till bussen men dålig information var den gick ifrån. De håller ju på att bygga klart järnvägsspåren mellan Malmö och Lund då de ska bygga fyrspårigt så det var så klart ersättningsbussar.
Medan det gick bussar ofta till Lund så gick bussar varje kvart till mellanstationerna med slutstation Lund.
Det tar 30 minuter till Hjärup och då ska det passeras Burlöv och Åkarp också.
Så himla jobbigt. Sen 10 minuters promenad till förskolan. Tur det är färdigt till nästa gång jag ska dit och då tar det 2 minuter att gå till förskolan.
Informationen om var bussarna till mellanstationerna var under all kritik.
Jag trivdes i alla fall på förskolan och min handledare är en trevlig kvinna i min ålder skulle jag tro kanske något år äldre och jag har träffat henne innan då hon var förskolechef på en förskola som jag varit på intervju hos för några år sedan.
Hon är danska och jag kan danska haha. Men ja sa till henne att jag kommer att vara jättejobbig så jag ska klara min VFU. Hon sa att så länge jag ser hur du intigrerar med barnen s blir du godkänd men sen är det ju vissa saker man ska göra för att nå målen. Måste fixa färg till skrivaren så jag kan skriva ut VFU handboken med alla målen.

Träff med soc i fredags och det gick väl så där bra. Jag strävar att Izabella ska komma hem innan jul. Men som jag nog skrivit innan så kommer det inte hända då Izabellas pappa och jag är tillsammans eller bor tillsammans.
Vi ska göra en hemtagningsbegäran nu i veckan och skicka till socialtjänsten och så ska mannen ringa till Pappavarför och kolla om de kan hjälpa oss denna gången. Men jag är tveksam.
Skulle skrivit om något helt annat idag som jag har gått runt och funderat på länge och min syster sa en sak som fick mig att börja tnka.
Kommer skriva om det i veckan.
På tisdag dags för intervju.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *