Första söndagen i februari

Jaha gott folk då var vi inne i februari

Det har väl inte hänt något speceiellt denna veckan faktiskt. Jag har gjort slag i saken i mina planer och sökte in till musikteater på folkhögskolan i onsdags och nu väntar jag tills ansökningstiden har gått ut. Får gå igenom monologen och de låtar man ska välja under audition. Tråkigt att man inte får välja låtar man faktiskt kan utan låtar från teatrar/filmer jag aldrig sett.
Men det ska nog gå bra. Börjar man träna nu under tiden de har den öppen så kan man låtarna.
Men vi får se om jag ens kommer till audition. Jag ska ju söka till VALprojektet också så jag faktiskt får min förskollärarlegitimation. Ska söka nu i mars när de öppnar.


Idag har jag städat och haft mig som alltid men jag har inte blivit klar överhuvudtaget.
Får väl fortsätta imorgon när jag kommer hem från jobbet.
Har en del kläder som ska in i garderoberna.
I veckan som kommer så kommer beslutet från förhandlingen och jag hoppas verkligen på positiva nyheter. Att förvaltningesätten för en gång skull går på vår sida och att socialtjänsten inser hur mycket de förstört i mitt liv. Att Izabella knapp känner sina bröder längre.
Det första som ska fixas är en säng till Izabella när hon kommer hem.
Just nu står växasängen tom i sovrummet.
Men den ska så klart slängas när hon kommer hem om inte innan men jag ska inte ta ut glädjen i förskott för förvaltningsrätten tar oftast socialens parti. Men som sagt jag hoppas på bra nyheter i veckan.
Hoppas Ni få läsare håller tummarna för oss och jag ska be till universum och hoppas mina talismaner hjälper mig.

Amico
Occhi

Ha en bra start på veckan
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *