Första söndagen i mars

Ja då var vi väl i första vårmånaden och våren är verkligen här på riktigt. Vi har ju inte haft någon vinter överhuvudtaget.

Det har knoppat ganska länge på buskarna och temperaturen under dagarna har varit runt 5-7 grader och strålande solsken. Så mysigt.
Det som också har hänt är att det går bättre för Izabella i skolan och hon har på en vecka med resurs öppnat sig och blivit en helt annan tjej. Hon är i klassen – hon vill vara i klassen och är nu med på bilden i klassrummet och på slöjden. Och hon sitter med klassen i matsalen dessutom vågar hon öppna munnen och prata i klassrummet vilket är så skönt.
Just nu är tiden oviss och jag hoppas att de inte kommer rycka upp henne från skolan igen eftersom de överklagade rättens beslut för LVU.
De ska inte få förstöra det som jag har kämpat för så länge.
Vi får se vad som händer när vi ska upp i rätten. Ska gå igenom utredningen imorgon igen och de har ljugit ihop så mycket så de tror sig själva. Helt sjukt vilken jäkla makt soc har.

Ska kämpa för dig varje dag. Du ska inte bo i en annan familj.

Fick reda på att jag ska få tillbaka på skatten och det kommer gå direkt till Kronofogden så då kommer jag ha dryga 8664 kronor kvar hos dem så himla gött. Då kan han ju inte klaga på att jag betalar av på mina skulder för det är ju pengar som jag får tillbaka. Måste ta tag i och ringa till Lowell också och göra en avbetalningsplan men det får vänta en dryg månad tills jag vet om arbetsförmedlingen kan hjälpa mig med nystartsjobb. Ska chatta med dem imorgon och hoppas att deras chatt fungerar annars får jag väl helt enkelt stå i deras telefonkö. Orka.
Imorgon har Xander studiedag Max har praktik.

Alla andra skriver om Ukraina men jag tänker inte lägga ner så mycket text om det. Tycker det är hemskt att det ska krigas och en massa människor ska behöva dö och behöva fly från sitt land. Jag tror inte att det blir krig hör i Sverige men jag tror definitivt att vi kommer känna av det. Men vi behöver väl inte bunkra för det ska räcka till alla. Jag hoppas det blir ett slut på bombandet, krigandet och dödandet snart.

Nu ska jag sluta och babbla det är dags att fylla på torrfoder till katterna, rensa lådor och göra sig klar för sängen.
Ny vecka börjar imorgon.

Busted. Båda katter i burken med torrfoder. Ja de får blötfoder med.

Arrivderci ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *