Cannes, Nice och Monaco… Då var man hemma igen efter några underbara dagar i mitt paradis med min fina mamma, tänk att jag aldrig ledsnar haha jag åker typ till samma ställe varje år flera gånger så om det inte vore för mina vänner som tvingar med mig att se annat och andra länder så är jag nöjd med franska rivieran det har alltid känts som hemma för mig så dit kommer jag alltid att åka.

Det var så mysigt att få rå om mamma och strosa runt i värmen, äta och dricka gott. Vi hade en dag med skyfall det var i söndags i Cannes där de gick ut med en storm varning och ingen fick vara ute på gatorna jag har aldrig varit med om en sådan evakuering förut att det kan regna kraftigt och åska något så kopiöst men aldrig så att larmet går och alla måste hålla sig inne men någon gång ska ju vara den första så det var en upplevelse.

Det var sådan julstämning överallt framförallt i Monaco så nu är jag så taggad inför julen med barnen det ska bli så mysigt perfekt att starta december där, jag verkligen älskar julen tillsammans med mina solstrålar.

Jag bjuder på lite härliga bilder här nere från våran härliga tripp…

J´adore <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *